Acollir el Nadal

Quin temps fa?
29 de novembre de 2021
Un Nadal ple de colors
1 de desembre de 2021
Quin temps fa?
29 de novembre de 2021
Un Nadal ple de colors
1 de desembre de 2021

Acollir el Nadal

Fa poc que hem iniciat l’Advent, que és un temps en què se’ns convida a esperar amb confiança el naixement del Fill de Déu al nostre cor. Per això, us animo a avivar la certesa que, al llarg d’aquest curs, les condicions sanitàries millorin i que de mica en mica puguem anar recuperant certa normalitat en l’organització del col·legi i en la participació de les famílies en la vida de l’escola. 

Tot i les dificultats que comporta viure en una pandèmia, sempre cal tenir present que Déu ens ha confiat l’educació dels infants i l’atenció de les seves famílies. El mateix Déu que en aquest Nadal de 2021 ens invita a acollir el seu Fill, nascut en la humilitat d’una establia, estimant els infants del Col·legi Sant Vicenç, especialment aquells que tenen més necessitats. Perquè l’amor té la capacitat de transformar el cor, i una persona que se sent estimada també se sent acollida.

Siguem l’estrella que il·lumina.
Sempre, tot l’any.
Per guiar cap a la veritable alegria
a tots els infants.

Aquesta és l’actitud que ens hauria d’agermanar durant l’Advent. 

En nom de la Fundació Educativa Esteve Casals, et desitjo que passis un bon Nadal i, alhora, t’encoratjo a esperar i rebre amb agraïment el veritable amor que ve de Déu i a compartir-lo amb els altres.

Bon Nadal i feliç any 2022.

Sergi Sales
President de la Fundació Educativa Esteve Casals