Acollir les famílies

Participació de 6è a la 34a Mostra de teatre escolar
2 de juny de 2022
Iniciem un nou curs plens d’il·lusions
9 de setembre de 2022
Participació de 6è a la 34a Mostra de teatre escolar
2 de juny de 2022
Iniciem un nou curs plens d’il·lusions
9 de setembre de 2022

Acollir les famílies

Sant Pau ens parla d’un kairós, un temps propici per a sembrar el bé amb vista a la collita. Però, quin és per a nosaltres aquest temps favorable? En aquest tercer trimestre del curs se’ns ha regalat el temps per a poder donar, sembrar el bé i compartir. Després d’un gran període de pandèmia hem pogut a acollir dues famílies que fugien de la guerra d’Ucraïna i obrir les portes de l’escola a totes elles perquè poguessin participar en algunes de les activitats pedagògiques organitzades pel Claustre de mestres i  l’AMPA.

La família és un dels elements centrals de la nostra escola. No entenem l’educació sense la relació família i escola. Una relació que ha de ser de confiança, de suport i acompanyament. Una família se sentirà part del col·legi si hi pot participar, si pot conèixer tots els esforços que fem i si pot aportar la seva experiència professional o personal. La construcció d’aquesta relació forma part del nostre Caràcter propi i és fonamental per al creixement de l’alumnat  i imprescindible per crear comunitat.

Esperem que, després d’aquests dos anys de restriccions, puguem iniciar el curs vinent amb les portes obertes de bat a bat per a totes les famílies que han confiat en el Col·legi Sant Vicenç.

La Fundació posa a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora que vulgueu fer-nos: feec@csantvicens.cat

Sergi Sales

President de la Fundació Educativa Esteve Casals