Activitats de Vilacreixent

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Novembre 2018
10 de desembre de 2018
Els més GRANS de l’escola!
17 de desembre de 2018

Activitats de Vilacreixent

EDAT  MITJANA

Els alumnes de 3r i 4t s’han ajuntat per número de llista i han fet un mural de l’edat mitjana. Cada número tenia un ofici de l’edat mitjana, el quals havien d’investigar i portar la informació a l’escola. .És una activitat que farem al llarg del curs i que està dins del projecte de l’edat mitjana que fem a cicle mitjà (Vilacreixent).

Oficis: Terrissaires, cistellers, agullers…

TORNEIG  LECTOR

El torneig lector és una activitat que han creat els alcaldes (tutors) de Vilacreixent per tal que cada dia llegim millor. Fem lectura en silenci des de les 8.50h fins a les 9.10h aproximadament; per això hem d’arribar d’hora a la classe. A casa hem de llegir més i sobretot dedicar 10 minuts a la lectura en veu alta. El divendres entregues una fitxa on has apunta’t els dies que has llegit i els teus pares et posen com ho has fet. Si lleixes 4 dies et donen mig pleni.

Quan acabes un llibre fas la fitxa del mateix. Si el llibre és molt llarg, quan arribes a les 100 pàgines ja pots fer la fitxa. Quan fas la fitxa, t’avances amb un cavall en un circuit dibuixat en un cartell que tenim penjat a la classe. En el circuit estan els oficis de l’edat mitjana que hem treballat. També ens paguen plenis per avançar, depenent de les pàgines que tingui el llibre i com de bé hàgim fet la fitxa, t’avançaran més o menys, i et donaran més o menys plenis.

vilacreixent_edat_mitjana_1
vilacreixent_edat_mitjana_2
Redactores: Hèctor Echevarria i Bruna Pastor 4tB