Ajudes econòmiques del curs 2022-2023

El gran recapte d’aliments 2023
17 d'abril de 2023
Guia de lectura SANT JORDI 2023
21 d'abril de 2023

Ajudes econòmiques del curs 2022-2023

Una de les finalitats de la Fundació Educativa Esteve Casals és donar suport a les famílies del Col·legi Sant Vicenç en l’educació dels seus fills i filles. Per aquest motiu, la comissió econòmica del Patronat ha estudiat les 12 sol·licituds d’ajudes econòmiques presentades per les famílies al llarg del mes de febrer i ha concedit prestacions per un valor total de 936 € a totes elles, ja que complien els requisits demanats. 

Us recordem que els recursos econòmics per a poder ajudar a les famílies no provenen de les contribucions que s’aporten sinó que són originades per les donacions que rep la Fundació i dels beneficis que s’obtenen del lloguer de les instal·lacions del col·legi.

Per altra banda, en cas que volguéssiu fer alguna contribució per al sistema d’ajudes, cal que ens ho digueu a través dels contactes que us indiquem a continuació. Recordeu que, com a donació, l’import implica una deducció en l’IRPF.

Si teniu qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb l’escola per correu electrònic a administracio@csantvicens.cat o bé trucant al 93 656 15 69.

Sergi Sales
President de la Fundació Educativa Esteve Casals