Aportacions del DPO a la CORONACRISI (14/04 -19/04)

Aportacions del DPO a la CORONACRISI (6/04 -12/04)
6 d'abril de 2020
Aportacions del DPO a la CORONACRISI (20/04 -26/04)
20 d'abril de 2020

Aportacions del DPO a la CORONACRISI (14/04 -19/04)

SETMANA 14/04-19/04/2020

Bon dia, famílies! Esperem que tots i totes, grans i menuts, seguiu bé de salut i amb bons ànims per a continuar afrontant la situació de confinament de la millor manera que es pugui. Des del DPO us enviem molta força i us fem costat, una setmana més, amb les nostres modestes aportacions.

Recordeu que, cada setmana, la Maria Gallart (logopeda i MEE de l’escola) comparteix amb vosaltres un recull d’activitats logopèdiques adreçades a l’alumnat d’educació infantil i del cicle inicial sota el títol Coronalogopèdia, a les quals hi podeu accedir mitjançant l’enllaç: https://bit.ly/2VF1Idd

Per altra banda, tingueu en compte que la Pilar Díaz -psicòloga de l’equip- resta a la vostra disposició per atendre on line les consultes que li vulgueu fer. 

I, com a novetat, us fem saber que el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP, que coordina actuacions assistencials i preventives adreçades a infants de fins a 6 anys que presenten algun trastorn en el desenvolupament o es troben en risc de patir-lo) amplia a famílies no usuàries l’assistència telefònica que presta durant el confinament. Per a més informació, cliqueu a l’enllaç:

http://www.svh.cat/actualitat/noticies/2020-04-07-CDIAP.html

El recull de propostes que creiem interessants i que us fem arribar en aquesta ocasió és el següent:

  • https://bebeamordor.com/→recursos molt variats per a famílies; al llarg del període de confinament, tenen una programació diària d’activitats on line.

Finalment, afegim la infografia publicada per La Vanguardia en relació a les orientacions donades pel Departament d’Educació respecte a propostes d’activitats educatives per dur a terme a casa durant el confinament, tant per a nens i nenes d’E. Infantil com d’E. Primària.

dpo1
dpo2