Ajudes econòmiques 2020-21

La classe dels peixos i de les girafes visiten la granja
16 de març de 2021
Memòria: “UNA FINESTRA A L’ESCOLA”
5 d'abril de 2021
La classe dels peixos i de les girafes visiten la granja
16 de març de 2021
Memòria: “UNA FINESTRA A L’ESCOLA”
5 d'abril de 2021

Ajudes econòmiques 2020-21

Processed with VSCO with a5 preset

La Fundació Educativa Esteve Casals, per quart any consecutiu, obre la convocatòria  del curs 20-21 d’ajudes econòmiques a les famílies. Enguany no s’ha pogut dur a terme abans, ja que a causa de la pandèmia actual han disminuït els ingressos que es destinaven a aquests ajuts.

En el següent document trobareu les bases dels ajuts on s’especifiquen els requisits, les dotacions econòmiques i la documentació que cal presentar.

Heu de tenir en compte que:

– El termini per presentar les sol·licituds és del 6 al 15 d’abril del 2021.

– Cal enviar la documentació escanejada i signada a administracio@csantvicens.cat No s’admetrà cap documentació sense signar o incompleta.

Us recordem que els recursos econòmics per a poder ajudar a les famílies no provenen de les contribucions que s’aporten sinó que són originades per les donacions que rep la Fundació i dels beneficis que s’obtenen del lloguer de les instal·lacions del col·legi.

Per altra banda, en cas que volguéssiu fer alguna contribució per al sistema d’ajudes, cal que ens ho digueu a través dels contactes que us indiquem a continuació. Recordeu que, com a donació, l’import implica una deducció en l’IRPF.

Si teniu qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb l’escola per correu electrònic a administracio@csantvicens.cat o bé trucant al 93 656 15 69.

Sergi Sales

President de la Fundació Educativa Esteve Casals