Bicicletada i Jornada Esportiva 2019

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Maig 2019
4 de juny de 2019
Participació de 6è a la 31a Mostra de teatre escolar
14 de juny de 2019

Bicicletada i Jornada Esportiva 2019

Bicicletada i Jornada Esportiva 2019
El passat diumenge 12 de maig vam gaudir d’un dia fantàstic en família celebrant la Bicicletada i Jornada Esportiva.
 
A partir de les 9h ja es van obrir les portes de l’escola, que va rebre els ciclistes més matiners. Després de les inscripcions, es va donar sortida als recorreguts de la Bicicletada, que enguany van ser tres:
Recorregut 1km (12 adults i 22 nens): per als més petits, que va circular pels carrers al voltant de l’escola, on es van fer 2 voltes al mateix recorregut.
Recorregut 5km (18 adults i 19 nens): va circular a través del camí del riu, des de l’escola fins a l’alçada del pont de Molins de Rei. Després els ciclistes van tornar cap a l’escola.
Recorregut 10km (30 adults i 27 nens): va circular a través del camí del riu, des de l’escola fins a l’alçada de Sant Boi. Després els ciclistes van tornar cap a l’escola.
 
A l’arribada, tots els participants van poder recuperar forces amb la fruita que els pares voluntaris van preparar per a tots ells. Boníssima!
A l’arribada, tots els participants van poder recuperar forces amb la fruita que els pares voluntaris van preparar per a tots ells. Boníssima!
 
Sessió de zumba
A les 12h, un grup molt nombrós va continuar amb l’activitat física, amb una sessió molt animada de zumba. La calor no va impedir que ho donessin tot!
 
Els més petits aprenen a anar sense rodetes!
Després de dinar, vam ser testimonis d’un moment molt especial: molts nens d’infantil van deixar anar les rodetes i, aprofitant la pista de l’escola, van aprendre a anar en bicicleta sense rodetes! Una combinació màgica: nens, pares i escola.
 
Agraïments
Aquesta jornada no hagués estat possible sense la feina d’unes quantes famílies que es van implicar, amb molta il·lusió, perquè tot anés sobre rodes. Moltes gràcies a tots ells!
 
Aprofitem també per donar les gràcies als patrocinadors de la Jornada:
  • Forn Rosell, que ens va regalar el pa per fer els entrepans
  • Bikesports, que va facilitar-nos la bicicleta del sorteig a un preu reduït
  • Fru&Ver, que va regalar-nos les síndries i les llaminadures que es van repartir entre tots els nens
  • Llorens Capdevila, que va regalar-nos les pomes