Carnaval 2022

Gran recapte 2022
18 de febrer de 2022
Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – gener/febrer 2022
28 de febrer de 2022
Gran recapte 2022
18 de febrer de 2022
Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – gener/febrer 2022
28 de febrer de 2022

Carnaval 2022

Més tard o més matiner, Carnaval dins del febrer

Com el curs passat, enguany hem celebrat un carnaval diferent als que estàvem acostumats: no hem tingut cercavila, no hem pogut fer els tallers de disfresses on els grans ajuden als més petits… Però, per altra banda, hem recuperat el pregó i el comiat al pati, representats per l’alumnat del cicle inicial.

A més, hem acomplert com cada any totes les consignes, hem vist en streaming els balls dels nois i noies dels cicles mitjà i superior mentre menjàvem la xocolata desfeta. I els més menuts han gaudit d’una estona de ballaruga al pati de l’escola, conduïda pel nombrós grup d’animació: “Jaume’s guitar”.

En definitiva, ha estat un carnaval ben especial que va acabar el dimecres de cendra amb el comiat de la Bola Bolònsia, la Reina Carnestoltes!

Seguidament, trobareu els vídeos amb el pregó i el comiat protagonitzats pels nens i les nenes de 2n i 1r, respectivament.

Bolònsia, la creació de la reina

A partir del projecte que havien treballat durant el primer trimestre els alumnes de 2n (Les cultures del món), va sorgir la idea de fer una Reina Carnestoltes representada per una bola del món. Des de l’àrea de plàstica, la Gemma Ramos va coordinar el disseny i l’elaboració de la reina, conjuntament amb la comissió de la reina del carnaval formada per la Pepi Evangelista, la Inma Serrano, la Laia Mèlich i el David Márquez, i tot comptant també amb la inestimable col·laboració del Juan Carlos Collado. Vegeu-ne algunes instantànies.

Balls de Carnaval 2022

Comiat de la reina Bolònsia