Carnaval 2023

REPORTERS INTRÈPIDS
16 de febrer de 2023
Taller en família
13 de març de 2023
REPORTERS INTRÈPIDS
16 de febrer de 2023
Taller en família
13 de març de 2023

Carnaval 2023

A L’ESCOLA, UN CARNAVAL DE PEL·LÍCULA!

De la mà dels germans Lumière i de la Crispeta -la reina Carnestoltes-, l’alumnat del nostre centre va gaudir de les activitats proposades per l’Equip d’Infantil, etapa encarregada enguany de dinamitzar les activitats relacionades amb el carnaval. 

El dia 14 de febrer, el pregó o presentació oficial de la reina Carnestoltes, va aplegar al pati de l’escola tot l’alumnat que, content i motivat, es preparava pels reptes que la Crispeta els havia preparat i que els faria anar vestits de forma molt estrafolària i divertida: amb pijama, amb calçat de diferent tipus, amb un pentinat divertit… 

Tothom esperava la gran festa del dia 17 de febrer, data en què els alumnes van desfilar ben cofois a la cercavila amb la disfressa que ells mateixos van triar i que havia d’estar relacionada amb el cinema i els personatges de les seves pel.lícules preferides. Acabada la rua, la Crispeta es va situar a la pista on ja l’esperava el grup d’animació de la festa – format per pares i mestres-  que se celebraria per als alumnes d’infantil i cicle inicial, i a la qual també estaven convidades les seves famílies per acompanyar-los en aquest final tan festiu. Al Submarí, la gran mostra de coreografies, va deixar tothom bocabadat: els balls que els nois i noies de 3r a 6è van preparar durant les sessions d’educació física van ser interpretats amb molta alegria i ritme. L’Aina i el Biel, alumnes de 6è i presentadors de l’exhibició dels balls, van felicitar, en nom de l’escola, tots els grups pel seu esforç, responsabilitat i treball cooperatiu. 

La Crispeta no podia estar més contenta i orgullosa de la implicació del Col·legi Sant Vicenç! I així ens ho va comunicar en el seu comiat el dia 22 de febrer, quan a la tarda es va acomiadar de tothom en un vetllada de repartiment d’Òscars: un preciós detall per a cadascuna de les aules del centre, felicitant-los per la seva participació i el treball en equip. 

Crispeta, moltes gràcies per la teva il·lusió, simpatia i coneixement. Amb tu, hem après moltíssim sobre el cinema i ens ho hem passat de pel·lícula!