Comencem el curs 20-21 a l’AMPA!

Projecte Periodistes i Reporters
19 d'octubre de 2020
Un viatge ple d’incertesa
30 d'octubre de 2020
Projecte Periodistes i Reporters
19 d'octubre de 2020
Un viatge ple d’incertesa
30 d'octubre de 2020

Comencem el curs 20-21 a l’AMPA!

Tot i les dificultats d’aquest curs diferent, des de l’AMPA totes les comissions continuem treballant i col·laborant amb l’escola.
Enguany, sobretot les activitats més festives que organitzàvem cada any (Castanyada, Carnestoltes, Bicicletada, Festa de la primavera, Sopar d’estiu) no les podrem realitzar com ho hem fet habitualment, és cert. Però tot i així des de l’AMPA volem convidar a totes les famílies a col·laborar amb la Direcció i el Patronat, per aconseguir que aquest any seguim creixent junts tot i les dificultats. En el temps de confinament que vam viure l’any passat ho vam poder comprovar.
Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que formeu part de les diferents Comissions de l’AMPA, així com també a les mares Delegades, i a les mares voluntàries que col·laboreu en les entrades i sortides a l’escola.
Finalment us volem compartir també la Programació General del curs que es va presentar a la reunió del Patronat del darrer 27 d’Octubre. És un resum dels principals objectius de les Comissions per aquest curs 20-21: