Contes d’hivern

25è aniversari
5 de març de 2018
2a xerrada de l’Escola de Pares a càrrec de Juanjo Fernández.
21 de març de 2018

Contes d’hivern

El passat 8 de març el departament de llengües tot comptant amb la participació d’alumnes i mestres, va oferir una nova edició dels Contes d’hivern a la biblioteca Ramon Folch. La sessió, presentada per la nostra companya Isabel Soneira i a la que varen acudir força famílies, alumnes i nens i nenes de llars d’infants, va començar amb la intervenció d’un grup d’alumnes del Cicle superior que varen interpretar –tot cantant i ballant- la cançó Biblioteca de Palau la qual va donar pas als Nursery Rhymes, a càrrec de Laia Mèlich i David Ferrés (acompanyats per una colla d’alumnes grans).

Maria Bassas –mare de l’escola i integrant del grup Vivim del cuentu- va continuar amb la divertida dramatització del conte El cargol i l’herba de poliol, en la que varen intervenir alguns espectadors menuts

Una particular versió del clàssic La ventafocs amb uns grans i petits intèrprets ben còmics i moderns va posar punt i final a la trobada, no sense abans berenar unes delicioses galetes amb xocolata. Bon profit i fins a la propera sessió de contes a la biblioteca!