En Teo J. és l’ajudant científic a “Dinàmiks fet a casa” del super3

Aportacions del DPO a la CORONACRISI (4/05 -10/05)
2 de maig de 2020
Aportacions del DPO a la CORONACRISI (11/05 -15/05)
9 de maig de 2020

En Teo J. és l’ajudant científic a “Dinàmiks fet a casa” del super3

En Teo, company de l’escola és l’ajudant científic del seu pare Dani Jiménez a “Dinàmiks fet a casa” (els diumenges, a les 19.30)

Ens aquests 10 programes Dani Jiménez farà el “Dinàmiks” des de casa. El format planteja una pregunta i amb elements casolans mira de donar resposta a la qüestió a través d’un experiment. Es tracta d’experiments senzills, però sorprenents, que els súpers podran fer a casa seva després amb elements que habitualment es troben a les llars. Les preguntes que es plantejaran al llarg d’aquests programes són per què cal rentar-se les mans amb sabó, per què les llimones piquen, com es provoca el vent, per què l’oli i l’aigua no es barregen, per què volen els avions de paper, per què els germans bessons univitel·lins són idèntics, com funciona un cotxe, per què el paper higiènic eixuga, per què les ulleres ens ajuden a veure-hi millor i per què cal ventilar l’habitació.

Una de les novetats de “Dinàmiks fet a casa” és que Dani Jiménez tindrà un nou i menut ajudant: en Teo. Aquest nou “curiós” de la ciència ajudarà en Dani a realitzar els experiments i l’acompanyarà en les 10 edicions d’un format que servirà també per descobrir 10 racons de casa d’en Dani.

super3.cat