Ens introduïm en el món de l’art amb contes i creativitat!

Bicicletada 2022
Les famílies tornen a gaudir de les festes a l’escola amb la Bicicletada i Jornada Esportiva
30 d'abril de 2022
XVè Concurs literari
27 de maig de 2022

Ens introduïm en el món de l’art amb contes i creativitat!

Taller xerrada per a famílies al Col·legi Sant Vicenç

El passat divendres 20 de maig, en una tarda molt calorosa, la comissió Escola de Famílies de l’AMPA va organitzar una xerrada-taller per introduïr els més menuts en el món de l’art.

El taller va anar a càrrec del col·lectiu @3art, tres mestres especialistes de Visual i Plàstica, que duen a terme aquest tipus de xerrades.

La participació fou tot un èxit, de fet el mateix dia que s’obrien les inscripcions gairebé ja es va omplir l’aforament. Tot i que aquest cop el format fou un xic diferent del que estem acostumats, ja que es va dur a terme al pati i estava adreçat tant a adults com a nens.

La sessió va tenir dues parts. En la primera, més relaxada, els talleristes van exposar, a través d’àlbums il·lustrats, diferents conceptes relacionats amb el món de l’art: el dibuix, el color, les tècniques… La segona part fou més moguda: un taller d’estampació, i un altre d’escultura amb capses de cartró.

Els infants van passar-s’ho d’allò més bé, experimentant i fent servir les mans per dur a terme les seves pròpies creacions. Això sí, alguns van quedar ben empastifats!