LA CASTANYADA A L’ESCOLA!

Objectius preferents del curs 2022-2023
1 de novembre de 2022
Taller de percussió de 6è
25 de novembre de 2022

LA CASTANYADA A L’ESCOLA!

UNA CASTANYADA ASSOLELLADA I CALOROSA AMB SOMRIURES I ACTIVITATS DIVERSES

La celebració de la castanyada va ser molt especial per als més petits de l’escola, ja que per alguns d’ells/es va ser la primera excursió que feien. Tant els infants de P3 com els de P4 i P5 van gaudir d’un dia molt assolellat a la masia de Can Putxet, al Montseny. Allà van ajudar la castanyera a fer diferents activitats per a poder celebrar una gran festa de la castanyada: van collir castanyes dels castanyers, van aprendre a fer paperines, van ballar la cançó de la castanyera amb ella… I van passar un dia molt bonic amb la companyia dels altres nens i nenes del cicle!

LA CASTANYADA DELS MÉS PETITS

La celebració de la castanyada va ser molt especial per als més petits de l'escola, ja que per alguns d'ells/es va ser la primera excursió que feien. Tant els infants de P3 com els de P4 i P5 van gaudir d'un dia molt assolellat a la masia de Can Putxet, al Montseny. Allà van ajudar la castanyera a fer diferents activitats per a poder celebrar una gran festa de la castanyada: van collir castanyes dels castanyers, van aprendre a fer paperines, van ballar la cançó de la castanyera amb ella... I van passar un dia molt bonic amb la companyia dels altres nens i nenes del cicle!

castañada EI
castanyada CI
PASSEJADA DE TARDOR, TALLERS, CONTES I CANÇONS

Un any més, l’alumnat del cicle inicial hem gaudit de la tradicional festa de la castanyada tot fent diferents activitats. El dimarts 25 d’octubre vam fer una bonica passejada de tardor a la Vall d’Olzinelles. Allà, seguint les indicacions dels plànols, vam haver de superar unes proves. Amb l’arribada de la tardor, el bosc canvia de color i els nens i les nenes vam aprofitar per recollir fulles, glans, branquillons… A més a més, el divendres 28 d’octubre vam participar a la festa de la castanyada tot fent tallers i escoltant contes de la tardor.

UNA EXCURSIÓ ESPECTACULAR, LA PLENICASTANYA DEL CICLE MITJÀ

L’alumnat del cicle mitjà vam fer una sortida pels voltants de Sant Vicenç el divendres 28 d’octubre, la qual va culminar amb la celebració de la Plenicastanya: una gimcana molt divertida consistent a passar unes proves amb les castanyes com a protagonistes. Caminar per la muntanya, jugar als parcs de Sant Vicenç dels Horts i compartir un dia d’activitats a l’aire lliure: una forma ben original de celebrar la castanyada!

castanyada CM
castanyada CS
L'OLIMPOCASTANYA DELS ALUMNES MÉS GRANS

El passat divendres 28 d’octubre, els nois i noies del cicle superior vam celebrar la castanyada d’una manera molt especial: vam fer petits grups barrejant alumnes de 5è i de 6è i vam anar al pati a fer una gimcana. La gimcana va consistir en fer diferents activitats com ara llançar dards a una diana, intentar fer gol en una porteria molt petita, fer relleus amb una castanya al cap, encistellar castanyes i, per últim, hi havia una prova on s’havia de llançar un cèrcol i inserir-lo en un pal. En cadascuna de les proves es podien obtenir 10 punts, 5 punts o bé 0 punts. En acabar la gimcana, el senyor Vicenç ens va coure castanyes i moniatos, i vam berenar tots junts. A nosaltres ens va encantar i ens vam divertir moltíssim!