Festa de la Castanyada 2023

L’AMPA cedeix 7 ordinadors portàtils als alumnes
2 d'octubre de 2023
Tasques de manteniment al pati
30 d'octubre de 2023
L’AMPA cedeix 7 ordinadors portàtils als alumnes
2 d'octubre de 2023
Tasques de manteniment al pati
30 d'octubre de 2023

Festa de la Castanyada 2023

Com ja us vam anunciar, el proper diumenge 5 de novembre us convidem a la Festa de la Castanyada al pati de l’escola!

La festa començarà a partir de les 10 h i durarà fins a les 15 h. Des de l’AMPA estem treballant en alguna sorpresa més que us desvetllarem els propers dies!

Com sempre, comptarem, amb el servei de Bar. Podreu adquirir el vostre entrepà de botifarra + beguda per 4,50 €, en venda anticipada a Secretaria (si ho compreu el mateix dia no us assegurem que n’hi hagi per a tots i el preu serà de 5,50 €). I és clar, com mana la tradició, també tindrem unes castanyes boníssimes.

Com sabeu, muntar aquesta festa i, totes les altres, no seria possible sense totes les famílies que, voluntàriament, aquell dia ens doneu un cop de mà. És per això que aprofitem per donar les gràcies a tots els pares i mares que ja esteu col·laborant amb nosaltres i per dir-vos que si us animeu, encara que sigui en el últim moment, encara esteu a temps de col·laborar en l’organització. Ho podreu indicar en el formulari.

Així que no feu plans el diumenge 5 de novembre i veniu a gaudir en família de la Festa de la Castanyada al pati de l’escola!

INFORMACIÓ GIMCANA “SOS CASTANYERA”

En què consisteix l’activitat?

Hem preparat una gimcana que estarà situada al submarí de l’escola, en la qual els participants s’embarcaran en una emocionant aventura per a ajudar la nostra estimada Castanyera a trobar les castanyes perdudes… en un bosc una miqueta tenebrós. Però… compte! Hauran d’estar atents, ja que podran trobar-se amb personatges misteriosos com el Comte Estruch, les bruixes del Pedraforca o altres sorpreses que amaga aquest misteriós bosc. Necessitarem l’ajuda de tots per a superar els desafiaments que es presentin!

Detalls importants:

Hem planificat dues franges horàries per a adaptar-nos a totes les edats:

1- Franja Infantil (sense ensurts): De 10.15 h a 12.00 h.

Dirigida a nens i nenes des d’I3 fins a 2n. Han d’entrar acompanyats mínim per un adult.

2- Franja Nens Grans (amb ensurts): De 12.30 h a 14.15 h.

Dirigida a nens i nenes de 3r a 6è. Poden participar sense necessitat d’entrar amb adults.

Per a assegurar-nos que tots tingueu la millor experiència possible, necessitem que us inscriviu prèviament. Els grups hauran de tenir un màxim de 6-8 persones. És important, a l’hora d’inscriure-us, que tingueu en compte les franges horàries descrites anteriorment, indiqueu el nombre total de persones del grup i el nom del responsable del grup. Podeu inscriure-us en els següents enllaços:

No deixeu passar aquesta oportunitat única! Veniu a viure una Castanyada plena d’aventures i diversió!

No dubteu a contactar amb nosaltres si teniu alguna pregunta o necessiteu més informació. Ens podeu escriure a ampa@csantvicens.cat .