Finalistes del concurs – El menjar no es llença

Fem de científics amb el Lab 0-6
12 de novembre de 2020
El nom de la classe a P5
16 de novembre de 2020
Fem de científics amb el Lab 0-6
12 de novembre de 2020
El nom de la classe a P5
16 de novembre de 2020

Finalistes del concurs – El menjar no es llença

El passat curs 2019-2020 l’alumnat de segon va participar en uns tallers a l’aula sota el lema “El menjar no es llença”, a càrrec de la Fundació Espigoladors. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre que lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentari, a la vegada que empodera persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible.

Fruit de la sessió realitzada amb la Fundació Espigoladors, van sorgir un munt d’idees en forma de personatges i històries que,  a través d’uns contes il·lustrats, podrien transmetre el missatge rebut. Els vuit contes que van sorgir-ne van ser presentats al premi #elmenjarnoesllença, que organitza la fundació esmentada.

A l’abril, ens van comunicar que el conte “El poble de Verdulitis” havia estat seleccionat com a finalista del premi i que es publicaria dins del recull de contes que s’edita amb les obres finalistes. Tots l’alumnat va estar molt content perquè un dels seus contes va ser un dels escollits d’entre les 168 creacions presentades al concurs.

A causa del context d’excepcionalitat que estem vivint, la cloenda i l’acte de reconeixement del premi es va dur a terme en línia. No obstant això, els alumnes premiats Andreu Batlle, Unay Campos, Ariadna Hernández, Jan Miralles, Joana Pastor i Pol Vilela (que actualment cursen 3r de primària) han pogut rebre la felicitació que es mereixen i han estat obsequiats amb un exemplar del conte publicat i que duu per títol “El menjar no es llença; El relat de les criatures sobre l’aprofitament alimentari”.

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra participació, implicació i comprensió, així com per fer arribar més i més lluny el missatge #elmenjarnoesllença