Iniciem un nou curs plens d’il·lusions

Acollir les famílies
2 de juny de 2022
Entusiasme
29 de setembre de 2022
Acollir les famílies
2 de juny de 2022
Entusiasme
29 de setembre de 2022

Iniciem un nou curs plens d’il·lusions

En nom de la Fundació Educativa Esteve Casals, us dono la benvinguda al curs 2022-2023. 

Iniciem un nou curs avançat en què, si Déu vol, podrem deixar de preocupar-nos per la gestió de la pandèmia i centrar tots els nostres esforços en la gestió pedagògica del nostre alumnat.  És a dir, a educar els infants del Col·legi Sant Vicenç posant  l’empremta del Caràcter propi de la nostra escola per tal que l’alumnat adquireixi les habilitats i les competències necessàries.

També és molt important que al llarg d’aquest curs es recuperi el contacte directe entre tots els membres de la comunitat educativa i especialment amb les famílies, mitjançant les diferents trobades, entrevistes i reunions. Tornar a socialitzar-se més enllà de les pantalles crec que serà un dels esdeveniments més importants d’aquest curs que les famílies esperen amb gran desig.

Un any més, les finalitats del Patronat són vetllar perquè es mantingui l’ideari del nostre centre i estar al servei de totes les persones que formen la comunitat educativa. El meu propòsit és ajudar-vos, escoltar-vos i treballar al costat de tots vosaltres pel bé de l’escola, especialment per l’alumnat i les famílies més vulnerables. 

La Fundació Educativa Esteve Casals, que us ofereix tot el seu acompanyament i suport, compta amb la col·laboració de tots vosaltres.

Us desitgem un bon començament de curs!

Sergi Sales
President de la Fundació Educativa Esteve Casals
8 de setembre de 2022