Jornada Esportiva: bicicletada, zumba i ioga!

3a xerrada de l’Escola de Pares – Vols acompanyar els teus fills en la seva vida digital?
15 de maig de 2018
XIIè Concurs literari
25 de maig de 2018

Jornada Esportiva: bicicletada, zumba i ioga!

El passat diumenge 13 de maig, tot i la incertesa meteorològica, es va celebrar la Bicicletada / Jornada Esportiva. Enguany la novetat va ser la incorporació d’una sessió de Zumba i de Ioga, valorades molt positivament.

A partir de les 9h els ciclistes més matiners van anar arribant al pati, i a les 9:30h es va donar el tret de sortida del recorregut ciclista. Es varen fer dos recorreguts: el primer, per als més petits, sortia de l’escola i arribava, seguint el camí del riu, fins a l’alçada del Centre Comercial La Vailet, on un grup de pares i mares va preparar un centre d’avituallament amb fruita fresca i variada. Aprofitem per donar les gràcies al Miki Hidalgo (pare de l’escola) que va aconseguir que les empreses “Llorens Capdevila” i “Fruver” donessin gratuïtament la fruita a l’AMPA. El segon recorregut va arribar fins a l’alçada del pont de Molins de Rei, per després tornar al punt d’avituallament i, juntament amb els petits, desfer el camí cap a l’escola. També va haver-hi un tercer grup amb els ciclistes més atrevits, que va continuar fins a Sant Boi i va tornar a l’escola. En total, 75 ciclistes de totes les edats van pedalejar plegats. Finalment els núvols només van ser passatgers i ens van permetre gaudir de la jornada amb tranquil·litat.

Més tard, cap a les 11h, es va dur a terme la sessió de zumba a càrrec dels monitors Estefanía Soriano (exalumna de l’escola) i David Brasukas. Un grup de 38 pares i fills van seguir al ritme de la música l’animada sessió.

I a continuació, a les 12h, l’animació va donar lloc a la calma i relaxació de la sessió de ioga, a càrrec de la monitora Montse, del centre Ganesha, i que va ser seguida per un grup d’unes 40 persones.

Finalment, les famílies van poder refer les forces amb els entrepans de botifarra que es podien adquirir al bar de l’AMPA. També destaquem els obsequis que es van sortejar entre els alumnes participants, gentilesa de la botiga Bikesports. I per a tots els nens va haver-hi un obsequi: una bossa de xuxes en forma de fruita (també gràcies a les gestions del Miki Hidalgo).

Donem les gràcies des d’aquí als pares de l’AMPA que van participar i col·laborar en l’organització de la Jornada, sense ells no hagués estat possible.

Recull fotogràfic

Bicicletada / Jornada esportiva 2018