La Comissió de Carnestoltes inicia el seu camí amb molta il·lusió

L’arbre de Nadal llueix al vestíbul de l’escola
9 de gener de 2019
Èxit de participació en La Marató de TV3
10 de gener de 2019

La Comissió de Carnestoltes inicia el seu camí amb molta il·lusió

Benvolgudes famílies, enguany estem molts contents de poder informar-vos que aquest any l’AMPA del Col·legi Sant Vicenç s’embarca en un nou projecte. Un projecte que compta amb l’aprovació i el suport de l’Equip Directiu i del Claustre de la nostra Escola.

Amb molta il·lusió, com ja haureu sentit molts de vosaltres, us anunciem que s’ha creat la Comissió de Carnestoltes, la qual tindrà com a objectiu l’organització i coordinació de la participació del Col·legi Sant Vicenç a la rua del poble, que tindrà lloc el proper diumenge 3 de març de 2019.

La Comissió de Carnestoltes es va posar en marxa al mes de novembre i després d’un seguit de votacions i reunions amb les famílies participants, de les quals hi havia una primera previsió de participació de 234 persones, es va decidir realitzar una disfressa nova.

Després, es va procedir a decidir i votar una temàtica entre dues opcions, de les quals va sorgir com a disfressa guanyadora “El Monstre de Colors”.

A més a més, ja tenim reservat un dinar popular per acabar la festa a l’escola dinant tots junts, al qual esteu tots convidats, hàgiu o no participat a la rua.

La Comissió de Carnestoltes inicia el seu camí amb molta il·lusió i moltes ganes, però encara que sigui així, sense la vostra participació ens faltaria la part més essencial i aquest projecte no hauria sigut possible. Per tant, volem aprofitar per donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració i confiança!

I si no et vas inscriure en el seu dia, encara hi ets a temps: posa’t en contacte amb nosaltres a través del mail: ampa@csantvicens.cat