La meva disfressa de Carnestoltes

L’escola el bressol de la pau
28 de febrer de 2022
Apadrinament lector. Col·legi Sant Vicenç
Qualitat educativa
11 de març de 2022

La meva disfressa de Carnestoltes

Aquesta és una de les setmanes més especials i divertides del curs ja que cada dia celebrem el carnaval a l’escola. Enguany és la setmana del 21 al 25 de febrer i hem de seguir les normes de la Reina Carnestoltes. El dia 25 vindré disfressada de “cowgirl”.Per la meva disfressa necessitaré uns texans blaus, una samarreta de quadres, un barret de sheriff, unes botes negres i una jaqueta texana. He triat aquesta disfressa perquè m’encanten les pel·lícules ambientades en l’antic oest i amb ella em convertiré en una “cowgirl” divertida, aventurera i molt valenta!

VISCA EL CARNAVAL!

Lara M.- 5è A