Les set meravelles

Un gran projecte!
25 de novembre de 2019
Sessió de contes de tardor
4 de desembre de 2019

Les set meravelles

Hola, som la María D. i el Jordi P., reporters del Mas del Pi”, tercer B.

Avui us parlarem de l’exposició de les set meravelles que estem preparant. Fa uns anys es va fer una enquesta on podien participar totes les persones dels cinc continents per tal de votar quines eren les 7 meravelles del món. Es van escollir la Murralla Xina, Petra, el Crist Redemptor, Machu Picchu, Chichen Itzà, Colosseum romà i el Taj Mahal.

A la classe ens vam repartir aquestes meravelles en grups de 3 o 4 alumnes. El primer que vàrem fer va ser decidir entre tots, què volíem saber de les meravelles i ho vam apuntar a la pissarra. Saber en quin any es va construir, quan van trigar, en quin poble, ciutat, país i continent la podem trobar; la bandera del país i anotar unes quantes curiositats són les qüestions que ens plantejàvem.

 Amb aquestes preguntes el Luis ens va fer una fitxa per tal que investiguessin. Individualment hem buscat informació i hem omplert la fitxa. A continuació vam compartir-la per parelles i vam apuntar la informació que no teníem. Finalment la vam compartir entre tot el grup, és una tècnica que s’anomena 1-2-4.

En pocs dies ens tocarà presentar-la davant dels nostres companys/es i així aprendrem moltes coses de les set meravelles del món.

Ens agrada molt aprendre d’aquesta manera.

Fins aquí el nostre reportatge. desitgem que sigui del vostre interès.

Reporters: María Díaz i Jordi Parrilla 3rB