Mares voluntàries a les entrades i sortides

Visita l’església de Sant Vicenç màrtir, el nostre patró.
29 de gener de 2021
Carnaval 2021
5 de febrer de 2021

Mares voluntàries a les entrades i sortides

A l’inici de curs l’Equip Directiu va posar en coneixement de l’AMPA la necessitat de cobrir amb un pare o mare voluntària les entrades senyalitzades de la nostra escola (Antoni Gaudí, carretera de Sant Boi i la porta del Pérez). La finalitat d’aquest servei és oferir als alumnes la seguretat vial necessària per fer les entrades i sortides amb la màxima diligència i seguretat.

Noelia Aparicio, una de les mares voluntàries, ens explica que “es cobreix principalment l’entrada del carrer Antoni Gaudí i el  dijous al matí l’entrada de la carretera de Sant Boi, ja que és dia de mercat.” Actualment són unes 13 voluntàries, que cobreixen els quatre torns.

Pel que fa a l’organització, la mateixa Noelia ens explica com s’ho fan: “cada diumenge, una de les mares organitza un horari en funció de la disponibilitat de cadascú, intentant repartir la càrrega entre totes”. Felicitem a totes les voluntàries pel seu servei del qual en sortim tots beneficiats!

Necessitem més voluntaris!
Si tu també vols col·laborar, posa’t en contacte amb Secretaria o l’AMPA: secretaria@csantvicens.cat – ampa@csantvicens.cat