Memòria: “UNA FINESTRA A L’ESCOLA”

Ajudes econòmiques 2020-21
25 de març de 2021
El gran recapte d’aliments ha estat tot un èxit
5 d'abril de 2021
Ajudes econòmiques 2020-21
25 de març de 2021
El gran recapte d’aliments ha estat tot un èxit
5 d'abril de 2021

Memòria: “UNA FINESTRA A L’ESCOLA”

Us presentem la Memòria de la Fundació Educativa Esteve Casals del curs passat, la qual recull el grau d’assoliment dels objectius, l’estructura organitzativa i les principals activitats de la Fundació, el Col·legi i l’AMPA. L’objectiu d’aquest document és donar a conèixer els projectes i serveis que ofereix l’escola, així com les metodologies, els valors i l’atenció que es dona al nostre alumnat per tal que es desenvolupi en totes les dimensions de la persona.

Tot i les dificultats viscudes en el període d’inici de la pandèmia, l’escola ha dut a terme una gran tasca per apropar-se i donar esperança als nostres alumnes i a les seves famílies. No ha estat un curs fàcil, però ha servit per a posar de manifest la qualitat humana de les persones que formen part de la comunitat del Col·legi Sant Vicenç.

Us voldria agrair la tasca realitzada durant el curs passat. Tots plegats formeu part d’aquest grup de persones que, generació rere generació, heu sabut fer créixer la llavor de primavera que es va plantar aquell 19 d’abril de 1959 amb la constitució de l’Associació Catòlica de Pares de Família (ara Fundació Educativa Esteve Casals).

La Fundació posa a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora que tingueu: feec@csantvicens.cat.

Sergi Sales 

President de la Fundació Educativa Esteve Casals