Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Març 2018

2a xerrada de l’Escola de Pares a càrrec de Juanjo Fernández.
21 de març de 2018
Els oficis a la classe dels pintors i els arquitectes
31 de març de 2018

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Març 2018

Preinscripcions per al curs 2018-2019

El passat 3 de març va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes del Col·legi Sant Vicenç. Vàrem comptar amb la presència d’unes 70 famílies que estaven interessades a venir a l’escola. També es va aprofitar la jornada per a fer una festa de l’AMPA. La Fundació Educativa Esteve Casals agraeix la col·laboració dels pares i mares de l’AMPA que van fer possible la festa. Els dies 6, 8 i 14 de març algunes famílies van poder visitar l’escola durant l’horari lectiu.

El període de preinscripció començarà el proper 13 d’abril i acabarà el 24 d’abril. Una vegada més, invitem totes les famílies del Col·legi Sant Vicenç a animar totes aquelles persones de qui tingueu constància que volen entrar a la nostra escola. Depèn de tots nosaltres poder fer viable la doble línia al Col·legi Sant Vicenç. Si no arribéssim a les 40 places, el Departament d’Ensenyament deixaria de donar-nos el concert, amb la qual cosa l’impacte econòmic en les famílies que formem part de l’escola seria força important.  


Reformes al pati

Alguns de vosaltres haureu vist que de mica en mica el nostre pati va canviant d’imatge. Això vol dir que ja està tot fet? Doncs, no. Som conscients que encara queda molta feina a fer. Per això el proper 19 d’abril tenim previst convocar una reunió per revisar tant les actuacions fetes com les que queden pendents.


Assemblea de titulars i directors d’escoles cristianes

El passat 20 de març hi va haver l’assemblea general ordinària de l’APSEC, i també l’assemblea de titulars i directors d’escoles cristianes (Fundació Escola Cristiana de Catalunya). Joan Capdevila, com a president de la Fundació Educativa Esteve Casals, va participar en aquesta reunió. En l’assemblea de la Fundació es va parlar sobre el context sociopolític actual: aplicació del 155, la casella de llengua castellana en les preinscripcions, la controvèrsia sobre la immersió lingüística i la LEC. Com ja sabeu, la nostra escola forma part del col·lectiu d’escoles cristianes, i, plegats, intentem fer front als atacs que rebem des de diferents sectors.