Notícies AMPA Febrer 2018

Entre tots millorem el pati d’infantil
24 de febrer de 2018
Newsletter. Col·legi Sant Vicenç
Nou butlletí en format Newsletter
1 de març de 2018

Notícies AMPA Febrer 2018

A continuació us resumim les accions que han dut a terme les diferents comissions de l’AMPA durant el passat mes de febrer.


Reformes al pati

El passat dissabte 23 de febrer, un grup de pares i mestres van trobar-se per dur a terme un seguit de millores al pati d’infantil. En el següent enllaç podreu ampliar la informació:
Entre tots millorem el pati d'infantil


Comunicació

La Comissió de Comunicació ha estat preparant tots els materials de cara a la JPO: roll-ups i pancartes informatives, tríptics per repartir a les escoles bressol, la Memòria del curs 2016-17, així com tots els materials de la carpeta que s’entregaven als pares que van assistir a la JPO.


Escola-Família

La Comissió Escola-Família ha dut a terme la preparació de la “Festa del cole” que es va dur a terme el passat 3 de març en el decurs de la Jornada de Portes Obertes. Es van preparar i organitzar els jocs, així com el servei de bar. Com a novetat, aquesta vegada s’ha comptat amb la col·laboració desinteressada del Club Amatent de Sant Vicenç dels Horts, que van muntar una zona de jocs de taula, que va tenir força èxit. Des d’aquí els donem les gràcies.


Reutilització de llibres

La Comissió de Reutilització de Llibres no té cap novetat per aquest mes de febrer però sí que ens agradaria aprofitar aquest espai per recordar-vos una vegada més que és important que els vostres fills i/o filles tractin bé els llibres. També us agrairíem que si veieu que el vostre fill i/o filla té algun llibre de reciclatge sense folrar que el folri per evitar el seu deteriorament. Cuidar els llibres és un benifici per tots; com més ben cuidats estan els llibres menys diners haurem de gastar per comprar-ne de nous. Gràcies per la vostra col·laboració.


Un cop més i com sempre, animem a totes les famílies a apuntar-vos a les Comissions de l’AMPA. Si hi esteu interessats, podeu escriure’ns un mail a: ampa@csantvicens.cat. Sereu benvinguts!