Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Abril 2018

Fem Booktràilers! – classe de 5è
26 d'abril de 2018
VIII Setmana literària
7 de maig de 2018

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Abril 2018

Preinscripcions 2018.

Entre el 13 i el 24 d’abril es va obrir el període de preinscripcions per al curs 2018-2019 a les escoles d’infantil i primària de Catalunya. El Col·legi Sant Vicenç va rebre més de 66 sol·licituds per a P3. L’escola valora molt positivament aquest alt nombre de preinscripcions i, alhora, lamenta que no puguem satisfer totes les sol·licituds de les famílies que han mostrat interès a venir al nostre centre. Aquest elevat nombre de demandes ens hauria d’esperonar a seguir treballant en els projectes que hem estat duent a terme durant els darrers anys, i també a desplegar aquells programes d’innovació pedagògica adreçats a millorar l’educació dels nostres alumnes i a fomentar la relació escola-família.


Reformes al pati.

El passat 19 d’abril un grup de pares, mares i mestres ens vàrem reunir per parlar sobre diferents projectes que es volen portar a cap al nostre pati. Un cop valorades les diferents iniciatives, es va acordar de tirar endavant la proposta, ja discutida el curs passat, de canviar la ubicació de l’hort i construir una caseta per a poder guardar el material que els mestres i els infants fan servir per al conreu de la terra.


Escola de Pares i Mares.

El proper 8 de maig l’Anna Plans, de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, ens explicarà, d’una banda, com les pantalles afecten els nostres cervells, i, de l’altra, els mecanismes d’addicció a les noves tecnologies, a les xarxes socials i als videojocs. És important conèixer com podem ajudar els nostres fills i filles a distingir els beneficis i riscos de les pantalles (internet, tauletes, mòbils).      La Fundació Educativa Esteve Casals vol continuar oferint a les famílies recursos que contribueixin a educar els nens i nenes del Col·legi Sant Vicenç.