Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Abril 2019

IX Setmana literària
23 d'abril de 2019
XXXVII Jocs Florals
3 de maig de 2019

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Abril 2019

  • Preinscripcions per al curs 2019-2020.El passat 9 d’abril va acabar el període de preinscripcions pel curs 19-20. Aquest curs hem tingut 60 preinscripcions a P3. Aquesta xifra és molt bona i és un indicador que moltes famílies de la nostra població tenen una imatge positiva de la nostra escola tot i les campanyes que a vegades es fan contra l’escola concertada. Donat que l’escola només pot oferir 50 places, alguna d’aquesta famílies no podrà entrar; ens sap molt de greu tot i que ens agradaria poder acceptar totes les sol·licituds que s’ha fet.
  • Xerrada per les famílies: “El Joc Lliure. El proper 22 de maig tindrà lloc la 3a xerrada per les famílies d’aquest curs. L’Associació per al Joc Lliure ens explicarà els objectius del joc lliure, els beneficis que té el joc lliure pels nens i nenes, la manera com els pares i mares podem potenciar aquest tipus de joc, etc. Davant el risc de l’abús de pantalles per part dels nostres fills i filles creiem que aquesta xerrada ens pot ser molt útil.
  • Concurs de fotografia. Durant el mes de maig us farem arribar les bases per la convocatòria del V Concurs Escolar del Col·legi Sant Vicenç. Igual que l’any passat hi hauran 3 premis en la categoria nfantil (alumnes en edat escolar) i 1 premi en la categoria d’adults. Igual que el curs passat els premis aniran des de 20€ a 100€ depenent de la categoria i del premi.
  • Ajudes escolars. Durant la primera quinzena de juny sortirà la convocatòria de les ajudes per al curs 2019-2020 destinades a les famílies que passen dificultats econòmiques. Us enviarem un correu tan bon punt es faci la notificació..

Com sempre, posem a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora per a la nostra escola. Us podeu adreçar a feec@csantvicens.cat.