Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Març 2019

Visita de Jaume Copons i Liliana Fortuny
27 de març de 2019
Contes de primavera
3 d'abril de 2019

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Març 2019

  • Preinscripcions per al curs 2019-2020. El passat 16 de març va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes del Col·legi Sant Vicenç. Vàrem comptar amb la presència d’unes 70 famílies que estaven interessades a venir a l’escola. També es va aprofitar la jornada per a fer una festa de l’AMPA. La Fundació Educativa Esteve Casals agraeix la col·laboració dels pares i mares de l’AMPA que van fer possible la festa. Els dies 19, 21 i 27 de març algunes famílies van poder visitar l’escola durant l’horari lectiu.
  • El període de preinscripció va començar el passat 29 de marçi acabarà el 9 d’abril. Una vegada més, invitem totes les famílies del Col·legi Sant Vicenç a animar totes aquelles persones de qui tingueu constància que volen entrar a la nostra escola. Depèn de tots nosaltres poder fer viable la doble línia al Col·legi Sant Vicenç. Si no arribéssim a les 40 places, el Departament d’Ensenyament deixaria de donar-nos el concert, amb la qual cosa l’impacte econòmic en les famílies que formem part de l’escola seria força important.
  • Xerrada per les famílies: “Educar Sense Cridar”. El passat 19 de març va tenir lloc la 2a xerrada per les famílies d’aquest curs. L’Alba Castellví va donar-nos eines de com educar als nostres infants sense haver de cridar. La xerrada va comptar amb més de 80 persones. Com és habitual l’escola va oferir un servei d’acollida pels nens i nenes mentre els pares i mares estaven a la xerrada. La propera xerrada està prevista pel 22 de maig i anirà sobre el joc lliure.

Com sempre, posem a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora per a la nostra escola. Us podeu adreçar a feec@csantvicens.cat.