Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Febrer 2019

Per Carnaval, tot s’hi val!
28 de febrer de 2019
El Pessebre Vivent, a punt de complir 30 anys.
2 de març de 2019

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Febrer 2019

A continuació us resumim algunes notícies del mes de febrer i altres informacions a tenir en compte per les properes setmanes.

  • Jornada de Portes Obertes 2019. El proper dissabte 16 de març es farà la Jornada de Portes Obertes per a les famílies que vulguin conèixer la nostra escola. Aprofitarem la Jornada per fer una festa de l’AMPA. La festa de l’AMPA començarà a les 10h. A les 11h hi haurà la reunió amb les noves famílies i a continuació es farà un visita guiada a les instal·lacions de la nostra escola. Aquest any, tal i com es va fer el curs passat, també s’oferirà a les famílies la possibilitat de visitar l’escola durant l’horari lectiu. S’han establert tres dies de visita: 19, 21 i 27 de març. En la nostra pàgina web podeu trobar més informació: https://www.csantvicens.cat/jornada-de-portes-obertes/. Des d’aquí voldríem demanar a tots els pares i mares de l’escola que féssiu difusió d’aquestes jornades, atès que són cabdals per poder aconseguir un nombre elevat de preinscripcions i, alhora, fer viable la continuïtat de la doble línia al Col·legi Sant Vicenç.
  • Trobada amb Salesians Sant Vicenç. El passat 19 de febrer la M.Àngels Pavón (cap del SAPP) i l’Eva Aguiló (directora titular) de Salesians Sant Vicenç van presentar el projecte educatiu dels Salesians i què representa pels nois i noies el canvi de primària a la ESO. Durant la trobada es va donar l’oportunitat que les famílies poguessin aclarir els dubtes que tenien sobre la ESO.
  • Escola de Pares. El proper 19 de març, a les 17.15 h, hi haurà una xerrada a càrrec de Alba Castellví que ens donarà algunes idees de com “educar sense cridar”. Com sempre, l’escola oferirà un servei d’acollida per a les famílies que vulguin participar en la xerrada.

Com sempre, posem a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora per a la nostra escola. Us podeu adreçar a feec@csantvicens.cat.