Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Gener 2019

Guanyadors del concurs de Diorames de Playmobil!
31 de gener de 2019
Participem en les sessions del Pacte Local per a l’Educació
1 de febrer de 2019

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Gener 2019

El Patronat de la Fundació Educativa Esteve Casals us desitja un feliç 2019. Durant aquest mes de gener hem estat treballant en diferents activitats que us resumim a continuació.

  • Reunió del Patronat. El passat 17 de gener es va fer la reunió trimestral del Patronat. Durant la reunió es va parlar de diferents temes: informe de l’auditoria, premi de fidelitat segons el XI Conveni d’Ensenyament Concertat, revisió dels objectius del Patronat i relació de les tasques que s’han de dur a terme al llarg d’aquest trimestre..
  • Reformes al pati. S’ha completat l’estructura de l’escenari del pati de primària.
  • Trobada AMPA-mestres-PAS. El 29 de gener es va fer una trobada entre membres del claustre de professors, famílies de l’escola i membres del PAS. Aquest any el tema de la trobada ha estat el Projecte de Convivència al nostre centre. El Manel Vidal (Cap d’Estudis de Primària) va dirigir la trobada d’una forma molt amena. Es va partir dels resultats de l’enquesta sobre convivència del curs passat i amb grups reduïts es van plantejar els punts que s’haurien de tenir en compte en el Pla de Convivència que es prepararà a l’escola de cara al curs vinent. Des d’aquí agrair la participació de mestre, pares, mares i membres del PAS. La participació en aquests actes és important a l’hora d’enfortir els vincles entre els diferents membres de la comunitat educativa i construir entre tots una escola millor.
  • Jornada de Portes Obertes. El proper 16 de març (11:00-13:00) es farà la tradicional Jornada de Portes Obertes per a totes aquelles famílies que el curs 20192020 vulguin matricular els seus fills i filles al nostre centre. Aquest mateix dia l’AMPA organitzarà una festa de benvinguda per les famílies que vinguin a visitar-nos. Aquest any també es faran portes obertes durant l’horari lectiu (de 9.30 a 10.30 h) els dies 19, 21 i 27 de març. En la nostra pàgina web podeu trobar més informació: https://www.csantvicens.cat/jornada-de-portes-obertes/. Des d’aquí voldríem demanar a tots els pares i mares de l’escola que féssiu difusió d’aquestes jornades, atès que són cabdals per poder aconseguir un nombre elevat de preinscripcions i, alhora, fer viable la continuïtat de la doble línia al Col·legi Sant Vicenç. El període de preinscripcions d’aquest any començarà el 29 de març i acabarà el 9 d’abril.
  • Trobada amb Salesians Sant Vicenç. El proper 19 de febrer tindrà lloc al Col·legi Sant Vicenç una xerrada a càrrec de Salesians Sant Vicenç dels Horts per explicar què és l’ESO i el Projecte educatiu que ells ofereixen. Aquesta xerrada està adreçada principalment a pares i mares de 6è, però si alguna altra persona vol o pot assistir-hi també ho podrà fer. Com ja sabeu, els nostres alumnes tenen assegurada una plaça a l’escola salesiana, d’acord amb el conveni vigent d’adscripció entre tots dos centres.
  • Escola de Pares. El proper 19 de març, a les 17.15 h, hi haurà una xerrada a càrrec de Alba Castellví que ens donarà algunes idees de com “educar sense cridar”. Com sempre, l’escola oferirà un servei d’acollida per a les famílies que vulguin participar en la xerrada. Durant les properes setmanes us donarem més detalls sobre aquesta xerrada.
  • Mostra 2019. El Col·legi Sant Vicenç i la Fundació Educativa Esteve Casals vam estar presents a la 35a Mostra Comercial i Agrícola, organitzada per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts dins dels diferents actes de la Festa Major d’hivern en honor del nostre patró, el diaca i màrtir sant Vicenç. Aquest any l’estand va obrir les portes a les 10h del dissabte 19 de gener i les va tancar a les 20h del diumenge dia 20. Des d’aquí agraïm la participació de mestres, pares i mares que voluntàriament van atendre les persones que preguntaven sobre la nostra escola.

Com sempre, posem a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora per a la nostra escola. Us podeu adreçar a feec@csantvicens.cat.