Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Gener 2020

Extraescolars us desitja Bon Nadal
31 de desembre de 2019
Preparació de la Rua de Carnestoltes 2020
2 de febrer de 2020

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Gener 2020

  • Auditoria. Tal com marca la Llei de fundacions, l’escola ha impulsat l’auditoria dels seus comptes del curs 2018-2019 (exercici tancat el 31 d’agost de 2019). L’empresa ABANTE PICH AUDITORES és l’encarregada de dur a terme aquesta revisió dels comptes i la posterior redacció de la memòria econòmica. En la segona reunió ordinària del Patronat que es realitzarà el 13 de febrer de 2020, es presentaran els comptes del curs 2018-2019 i les tarifes de preus i serveis pel proper curs 2020-2021. Com en cursos anteriors, els resultats de l’auditoria estaran a disposició de totes les famílies que estiguin interessades a consultar-les.
  • Participació a la mostra. Com cada any, el Col·legi Sant Vicenç i la Fundació Educativa Esteve Casals van participar, els dies 25 i 26 de gener, a la Mostra Comercial i Agrícola que organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La Comissió de Comunicació, amb la col·laboració de Lluïsa Montmany (mestra de visual i plàstica), dissenyaren l’estand on s’exposaven alguns dels treballs realitzats pels alumnes de la nostra escola. La famílies que ens visitaren reberen informació del Projecte educatiu del col·legi i van poder inscriure’s en la Jornada de Portes Obertes del dissabte 21 de març. Volem donar les gràcies a totes les famílies de l’AMPA, mestres i personal d’administració i serveis que ens van ajudar a fer efectiva la nostra participació en la Mostra.

Com sempre, posem a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora per a la nostra escola. Us podeu adreçar a feec@csantvicens.cat.