Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Setembre 2019

Benvinguts al nou curs 2019-2020
1 d'octubre de 2019
Let’s go to EGYPT
7 d'octubre de 2019

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Setembre 2019

En nom de la Fundació Educativa Esteve Casals, us donem la benvinguda al curs 2019-2020, i volem compartir amb vosaltres les informacions següents:

Renovació d’alguns càrrecs del Patronat

Després de sis anys en el càrrec, Joan Capdevila, primer president de la Fundació Educativa Esteve Casals i titular del Col·legi Sant Vicenç, ha donat el relleu a Sergi Sales, que exercirà aquest càrrec a partir d’aquest curs. En el darrer Claustre de Professors del curs passat, Joan Capdevila va agrair la confiança que havia rebut per part dels docents i membres del PAS durant aquests anys, i manifestà: “Desitjo de tot cor que tots aquests anys que he estat amb vosaltres hagin servit per fer créixer una mica més la llavor de primavera que es va plantar l’abril del 1959 (ara ha fet 60 anys).”

Cal agrair la gran tasca que, de manera desinteressada, ha dut a terme el president sortint durant aquests temps, i també tota la dedicació i professionalitat que ha demostrat en l’exercici de la seva comesa. La seva manera de ser i treballar són un reflex del nostre Caràcter propi i una font d’inspiració per a tots nosaltres.

Els altres components del Patronat de la Fundació que han estat rellevats són Anna Recasens -representant dels mestres-, que ha estat substituïda per Roger Bartés, i Rubén Selfa -representant dels pares-, que ha estat substituït per Noelia Aparicio. La Fundació agraeix als patrons rellevats la seva voluntat de servei desinteressat a l’escola i, alhora, dona la benvinguda als nous, en qui confia plenament per a l’exercici del càrrec a què han accedit.

Escola de Pares i Mares

El proper 29 d’octubre, a les 17.15 h, tindrà lloc la primera xerrada d’aquest curs de l’Escola de Pares i Mares a la biblioteca Ramon Folch del Col·legi Sant Vicenç. El títol de la xerrada serà “Aprendre a surfejar: educació emocional en família, i anirà a càrrec de Mar Muro, psicòloga i psicopedagoga, assessora escolar i familiar i especialista en desenvolupament infantil i intel·ligència emocional. Recordem que hi haurà servei d’acollida per als infants de les famílies assistents.

Sistema d’ajudes 20192020

Una de les finalitats de la Fundació és ajudar les famílies del Col·legi Sant Vicenç en l’educació dels seus fills. Per aquest motiu, durant el més d’octubre s’enviarà la resolució de les sol·licituds d’ajudes econòmiques a totes aquelles famílies que les van demanar. Recordem que els diners de les ajudes surten dels petits beneficis que obté l’escola del lloguer de les instal·lacions.

La Fundació posa a la vostra disposició la nostra adreça de correu electrònic per a qualsevol suggeriment o proposta de millora que tingueu: feec@csantvicens.cat.

Us desitgem un bon començament de curs!

Sergi Sales

President de la Fundació Educativa Esteve Casals