Participació de 6è a la 30a Mostra de teatre escolar

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Maig 2018
31 de maig de 2018
Concurs Final de Robòtica a Vilafranca del Penedès
6 de juny de 2018

Participació de 6è a la 30a Mostra de teatre escolar

El dijous, dia 31 de maig i el divendres 1 de juny, els alumnes de 6è vam poder finalitzar un projecte increïble, iniciat en el mes de setembre. Amb l’ajut d’en Toni Pastor, i dins de l’hora de teatre, hem estat capaços de crear, escriure i escenificar, les nostres dues obres de teatre: “Quin perill de maquinetes!” (6è A) i “Apartament compartit, quin embolic!” (6è B). Ha estat una experiència inoblidable que sempre recordarem.

Per als que no vàreu poder venir a veure’ns o us ve de gust tornar a gaudir de l’espectacle, aquí baix teniu els enllaços amb les dues obres gravades.

Quin perill, les maquinetes! 6è A

En una escola, els nens no paren de jugar amb videojocs i no es concentren en tot el que han de fer. L’escola decideix fer una excursió al bosc per ensenyar-los jocs diferents, però els nens segueixen jugant amb la consola. Hi juguen tant que la consola se’ls cruspeix. Passen diverses pantalles; castells, imperi romà, boscos perillosos... Viuen aventures divertides però perilloses. I al final, al final, aconseguiran passar totes les pantalles?

Apartament compartit, quin embolic! 6è B

Dues famílies que no es coneixen de res viuen una situació complexa. Han llogat un apartament a Mallorca i per un error informàtic han de compartir les habitacions. Aquest serà l’inici d’unes vacances que no oblidaran mai més. Discussions, balls, robatoris, històries d’amor... Com acabarà tot això?