Participació de 6è a la 31a Mostra de teatre escolar

Bicicletada i Jornada Esportiva 2019
6 de juny de 2019
Sopar d’estiu 2019
17 de juny de 2019

Participació de 6è a la 31a Mostra de teatre escolar

El dilluns, dia 3 de maig i el dimarts 4 de juny, els alumnes de 6è vam poder finalitzar un projecte increïble, iniciat en el mes de setembre. Amb l’ajut d’en Toni Pastor, i dins de l’hora de teatre, hem estat capaços de crear, escriure i escenificar, les nostres dues obres de teatre: “Montserrat i la força de l’amor!” (6è A) Tutora: Isables Soneira i “Anys 80; Quins somriures!” (6è B) Tutora: Lina Ribas. Ha estat una experiència inoblidable que sempre recordarem.

Per als que no vàreu poder venir a veure’ns o us ve de gust tornar a gaudir de l’espectacle, aquí baix teniu els enllaços amb les dues obres gravades.

MONTSERRAT I LA FORÇA DE L’AMOR! 6è A

Dues famílies de pagesos volen casar els seus fills amb famílies adinerades i de llocs molt llunyanys. Els joves no ho volen, ja que s’estimen en secret entre ells. Voldran amagar-se a les muntanyes de Montserrat, però allà viuran una experiència única. Uns extraterrestres han tornat per recuperar la pedra de la ment que s’hi van deixar. Són de dos planetes diferents. Qui trobi aquesta pedra dominarà la ment de qui vulgui. Tothom descobreix el secret i tothom la buscarà. Podran dominar la ment de tothom? I el cor?
portada teatre 6eA_2019

ANYS 80; QUINS SOMRIURES! 6è B

La gent adulta d’un barri qualsevol està veient com els seus joves no es relacionen entre ells per culpa dels mòbils i les noves tecnologies. Decidiran fer un viatge a Madagascar, on coneixeran la tribu dels somriures. Faran un viatge en el temps i aniran a parar als anys 80. Coneixeran la vida sense mòbil i això els servirà per... somriure.
portada teatre 6eB_2019