Participem en les sessions del Pacte Local per a l’Educació

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Gener 2019
1 de febrer de 2019
DENIP 2019
1 de febrer de 2019

Participem en les sessions del Pacte Local per a l’Educació

El passat dijous 31 de gener vam participar en la sessió del Pacte Local per a l’Educació, convocada per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

El Pacte Local per l’Educació busca construir una mirada compartida pel que fa a l’educació al nostre municipi, posant en el centre de tot els infants, els joves i les seves famílies. L’objectiu principal és garantir la igualtat d’oportunitats, l’èxit educatiu i la convivència al municipi.

Per aconseguir aquests objectius s’han programat diverses trobades, en les quals des del Col·legi Sant Vicenç hi estem convidats a participar. Anteriorment ja s’havia produït una primera trobada amb els directors dels centres educatius, on hi va participar el director de la nostra escola, Jaume Folqué.

En la trobada d’aquest dijous hi vam participar des de l’AMPA, juntament amb altres agents socioeducatius del poble. Se’ns va convidar a plantejar els reptes i les oportunitats educatives que, segons el parer de cada entitat, es poden implementar a Sant Vicenç. En la segona part de la trobada es tractava de detectar els principals obstacles que impedien la consecució d’aquestes oportunitats.

Des del Col·legi Sant Vicenç, fidels amb la nostra tradició de servei al poble, mirarem de col·laborar en aquestes trobades aportant el nostre punt de vista.