Preparació de la Rua de Carnestoltes 2020

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Gener 2020
1 de febrer de 2020
Super carnaval 2020
6 de març de 2020

Preparació de la Rua de Carnestoltes 2020

Per segona vegada a la història del Col·legi Sant Vicenç la Comissió Carnestoltes s’embarca de nou en el projecte d’organització i coordinació de la participació de l’Escola a la rua del poble, que tindrà lloc el proper DIUMENGE 23 DE FEBRER DE 2020. I a dia d’avui, a 19 dies del gran dia, comença el compte enrere.

La COMISSIÓ CARNESTOLTES de nou ha tingut una gran rebuda amb un èxit de convocatòria de 202 participants, un total de 63 famílies de tota l’escola. Esperem tornar a batre el rècord aquest any i ser de nou la comparsa més nombrosa.

Com ja vam fer l’any passat, la COMISSIÓ CARNESTOLTES, farà el fi de festa a l’escola amb un dinar popular tots junts, al qual ESTEU TOTS CONVIDAT, hàgiu o no participat a la rua. En breu, tots rebreu un correu electrònic sobre aquest tema.

La COMISSIÓ CARNESTOLTES, continua el seu camí amb molta il·lusió i moltes ganes, però encara que sigui així, com ja vam remarcar l’any passat que sense LA VOSTRA PARTICIPACIÓ ens faltaria la part més essencial i aquest projecte no hauria sigut possible: GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I CONFIANÇA!!