Projecte Periodistes i Reporters

Els peixos i les girafes
13 d'octubre de 2020
Comencem el curs 20-21 a l’AMPA!
29 d'octubre de 2020
Els peixos i les girafes
13 d'octubre de 2020
Comencem el curs 20-21 a l’AMPA!
29 d'octubre de 2020

Projecte Periodistes i Reporters

Ja fa uns dies que els alumnes de primer vam rebre una carta inesperada del Tintín, l’intrèpid reporter. Vam estar contentíssims del regal que ens va fer! Una càmera de fotografia per cada classe. Amb aquesta càmera podrem immortalitzar tots els moments divertits i d’aprenentatge que fem a l’aula i, a través de la fotografia, explicar i aprendre moltíssimes coses. 

Ens va fer tanta il·lusió que vam decidir buscar un nom per la classe relacionat amb el món de la informació i la investigació. Després d’una pluja d’idees vam triar el nom de la classe! Som els reporters i reporteres (1rA) i els periodistes (1r B)!

El Tíntin ens ha presentat els personatges que apareixen en les seves històries i hem compartit materials, contes i objectes que teniem sobre els reporters, periodistes i també del Tintín. 

Els nens i nenes de primer som molt curiosos i hem volgut esbrinar més coses sobre aquestes professions. Per això, un cop vam fer una llista de tot el que ja coneixem sobre els periodistes i els reporters, vam preguntar-nos tot allò que ens agradaria saber.

Vam fer un munt de preguntes i les vam anar escribint tot junts i, finalment, vam enregistrar-les per poder-li preguntar a un autèntic periodista!

Així ens ha quedat!

Gràcies Lluís Marquina per les teves respostes!