Resultats de les eleccions al Consell Escolar 2021

Ajudes econòmiques del curs 2021-2022
28 de novembre de 2021
Quin temps fa?
29 de novembre de 2021
Ajudes econòmiques del curs 2021-2022
28 de novembre de 2021
Quin temps fa?
29 de novembre de 2021

Resultats de les eleccions al Consell Escolar 2021

El 24 de novembre van tenir lloc les eleccions per a la renovació dels diversos integrants del Consell Escolar. Del total de 640 pares i mares, hi va participar el 25%. Aquest índex és el segon més alt dels darrers cursos. La resposta de les famílies  – tot i que les condicions atmosfèriques eren adverses i feien preveure una baixa participació- ha estat molt positiva i significativa per a la comunitat educativa, fet que esdevé un indicador de l’interès per l’educació dels seus fills i filles. És evident que quan els pares i les mares s’impliquen en l’educació dels seus infants, l’alumnat millora en el seu aprenentatge i en els resultats acadèmics.

Felicitem els nous membres representants de les famílies, Joan Ferrés Declair i Roger Vime Jubany, i els encoratgem a dur a terme la gestió del nostre centre educatiu conjuntament amb la resta de representants del Consell Escolar.

I també des d’aquestes línies volem agrair la tasca d’aquells que han deixat el càrrec, Ana Maria Carrizosa i Marcel Prats Aymerich, després de cinc anys de generosa participació en les reunions del Consell: moltes gràcies.

Finalitzem tot fent-vos saber la resta de representants escollits en les eleccions del professorat, el personal d’administració i serveis i el personal d’atenció educativa: Irene García Parrilla, Maria Gallart Lladó (mestres), David Márquez Delgado (PAS) i Núria Folqué Giménez (SIEI).

Comissió Electoral.


Què és i per què serveix Consell Escolar?