Revisió dels llibres de text.

Notícies Fundació Educativa Esteve Casals – Juny 2019
5 de juliol de 2019
Benvinguts al nou curs 2019-2020
1 d'octubre de 2019

Revisió dels llibres de text.

Aquest mes de juny la Comissió de Reutilització i Reciclatge de llibres ha revisat els llibres de text que estan en el sistema de reciclatge. Abans de la revisió, que porta a terme la comissió juntament amb una bona colla de voluntaris, a principis de juny es va demanar als tutors i famílies de cicle mitjà i superior que fessin una revisió prèvia per així facilitar la feina de la comissió; donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració. La revisió “formal” de la comissió va començar el dia 25 de juny de sis a vuit de la tarda. Durant 3 dies (25, 26, 27 de juny) es van fer les tasques de:

a) esborrar alguna que altra guixada de llapis
b) posar celo en aquells llibres que ho necessitaven
c) folrar algun llibre que encara no ho estava
d) avaluar, és clar, tots aquests llibres
e) etiquetar els llibres nous
f) assignar els llibres als alumnes del curs 19-20.

Des d’aquí volem agrair la col·laboració dels pares i mares que han vingut a ajudar-nos durant unes quantes tardes tot i la calor que ens ha acompanyat. Moltes gràcies a tots i totes! També us informem que aquest any s’utilitzarà el mateix sistema de pagament de llibres que el curs passat; pàgina web amb pagament online.

Tal i com us vàrem informar per correu electrònic, pel curs 19-20 la quota de reciclatge serà de 40€. Aquesta quota està justificada perquè el curs 19-20 entraran al sistema de reciclatge l’assignatura de socials de 4t i 5è i per tant s’han de comprar uns 100 llibres.

També volem donar la benvinguda als nous membres de la comissió:

– Alba Gimeno

– Ruth Pérez

– Sonia Muñoz

– Alicia Urbina

– Emma Romera

– Raquel Gonzalves

I agrair al Joan Capdevila i a la Núria Marin, que aquest proper curs marxen de l’escola i per tant de la comissió, el servei que han donat com a membres d’aquesta durant tots els anys que han participat. Moltes gràcies i que us vagi molt bé a la nova etapa!

.