Serveis

Gabinet Psicopedagògic, Menjador, Extraescolars, Biblioteca, Acollida matí... i molts més. Coneix tots els Serveis que t'ofereix el Col·legi Sant Vicenç.

Menjador amb cuina pròpia

La Fundació Catalana de l’Esplai, amb la seva experiència en gestió de cuines in situ i monitoratge, vetlla cada dia per un Temps de Migdia educatiu i saludable.

Departament Psicopedagògic

Disposem d'un equip pluridisciplinar que coordina i assessora la comunitat educativa del Col·legi Sant Vicenç respecte de les necessitats educatives, socials i curriculars específiques i/o especials de l’alumnat.

Activitats extraescolars

Cada dia, a partir de les 17h, el Col·legi Sant Vicenç posa a la disposició de les famílies un ampli ventall d'activitats extraescolars. Descobreix-les!

Biblioteca

Oberta a tots els alumnes de l’escola.
Servei a càrrec de mares bibliotecàries.
Horari: de dilluns a dijous, de 17 a 18:30h

Acollida matí

Servei a càrrec de monitores especialitzades.
Obert a tots els alumnes de l’escola.
Horari: de 7:30 a 9h, i de 17 a 18:30h

Sortides i colònies

Cada cicle organitza una sortida com a mínim per trimestre d’un dia sencer. Els objectius es corresponen a la programació de l’aula.

Escola d'estiu

La proposta que fem es basa a crear un ambient lúdic que faciliti la participació activa dels nens i les nenes mitjançant el desenvolupament de tallers creatius, activitats d’aigua, esports innovadors, etc… a través d’un fil conductor.

Secretaria i Administració

De dilluns a dijous, matins de 9 a 10 h i tardes de 17 a 18 h.
Divendres, matí de 9 a 10 h.