Activitats Extraescolars 2020-2021

Cada dia, a partir de les 17h, el Col·legi Sant Vicenç posa a la disposició de les famílies un ampli ventall d'activitats extraescolars. Descobreix-les!

Fem TIC

Treballarem l’escriptura mitjançant l’ordinador per tal de facilitar i agilitzar aquesta capacitat. Aprendrem a crear el nostre bloc personal on inclourem imatges, vídeos, enllaços i textos. D’altra banda, coneixerem programes d’edició de vídeo amb els que aprendrem a realitzar muntatges audiovisuals. Finalment, ens iniciarem en el gran món de la programació sent capaços de crear animacions i videojocs

Aeròbic / Dansa

Els alumnes faran gimnàstica amb música, realitzant jocs rítmics i de coordinació a fi de tonificar els músculs, millorar la capacitat aeròbica i coordinar el ritme i el moviment. També treballaran altres estils de ball, com el funky, hip hop, country o batuka.

Bàsquet

Mitjançant activitats i exercicis relacionats amb el bàsquet, els alumnes aprendran aspectes específics d’aquest esport, sempre primant la part més lúdica d’aquest esport i emprant la competitivitat com a vehicle de superació personal.

Futbol sala

Amb aquesta extraescolar, els/les alumnes adquiriran destreses i habilitats relacionades amb aquest esport. Es realitzaran exercicis específics i també podran provar-se en moments de partit, interaccionant constantment amb els seus companys i companyes.

Iniciació a l'esport

Es realitzaran exercicis esportius, efectuaran diferents jocs i circuits on es fomenti el treball en equip o per treballar la velocitat, la flexibilitat, l’equilibri ... i especialment la coordinació, relacionant-se amb els seus companys i companyes. Els moments d’esbarjo i diversió estan assegurats.

Robòtica

Activitat impartida per una empresa externa (Robòtix Penedès) per aprendre a dissenyar, construir i programar robots. Fomenta el treball en equip i la capacitat creativa de forma lúdica.

Atletisme

Una activitat de promoció esportiva i no competitiva amb la què els alumnes treballaran per buscar la satisfacció personal de manera integral. Aquesta activitat i els seus jocs ens permetran iniciar-nos en les diferents modalitats atlètiques i descobrir el món de l'atletisme. Un espai per continuar amb la formació dels alumnes com a persones respectuoses amb companys i entorn, conscients de les seves capacitats i motivats per la pràctica d’esports saludables.

Patinatge

Una activitat de promoció esportiva de lliscaments en superfície regular. Aquesta activitat i els seus jocs ens permetran iniciar-nos en el món del patinatge i les diferents modalitats. Fomenta l’equilibri, la coordinació i altres habilitats motrius mitjançant jocs.

Música

En les classes de sensibilització musical treballarem diferents aspectes a través de l’escolta, la veu i el cos: cantarem, seguirem el ritme de la música ballant, tocarem instruments, ens mourem als compàs d’una melodia, inventarem ritmes nous i aprendrem alguns elements musicals tot jugant, desenvolupant així la sensibilitat, la col·laboració, el respecte, la creativitat, la imaginació alhora que s'aniran treballant capacitats com són l’atenció, la percepció sonora, la memòria rítmica, la melodia, la concentració , la projecció de la veu i el desenvolupament motriu.