Activitats extraescolars

Cada dia, a partir de les 17h, el Col·legi Sant Vicenç posa a la disposició de les famílies un ampli ventall d'activitats extraescolars. Descobreix-les!

Important

Es farà una reunió informativa del funcionament de totes les activitats el dimarts 25 de setembre, a les 17.15 h, a la biblioteca. L'absència a la reunió esmentada s'interpretarà com que s’està d’acord amb allò que s’hi ha tractat.

Les activitats es portaran a terme si s’arriba al nombre mínim fixat d’inscripcions i s’establiran llistes d’espera si es supera el màxim. Per a totes les activitats, el nombre mínim d’alumnes inscrits haurà de ser 8 i el nombre màxim serà 12.

Les llistes provisionals de les activitats estaran disponibles a partir del dijous 27 de setembre. Estaran penjades a la cartellera d’extraescolars.

Les activitats s’iniciaran el 1/10/18 i finalitzaran el 30/05/19 ambdós inclosos.

La baixa d’una activitat s’ha de tramitar abans del dia 25 del mes anterior, mitjançant el full de baixa.

Llevat de les persones responsables de les activitats (coordinadors i monitors), ningú no pot accedir als espais on es fan aquestes.

Fem TIC

Treballarem l’escriptura mitjançant l’ordinador per tal de facilitar i agilitzar aquesta capacitat. Aprendrem a crear el nostre bloc personal on inclourem imatges, vídeos, enllaços i textos. D’altra banda, coneixerem programes d’edició de vídeo amb els que aprendrem a realitzar muntatges audiovisuals. Finalment, ens iniciarem en el gran món de la programació sent capaços de crear animacions i videojocs

Aeròbic / Dansa

Programació anual

Iniciació a l'esport

Es realitzaran exercicis esportius, efectuaran diferents jocs i circuits on es fomenti el treball en equip o per treballar la velocitat, la flexibilitat, ... i especialment la coordinació.

Els alumnes berenaran un cop s’acabi l’activitat.

PROGRAMACIÓ ANUAL P3 - P4 PROGRAMACIÓ ANUAL P5 - 1r

Taekwondo

Art d’autodefensa que utilitza totes les parts del cos per a l’autoprotecció i que es basa en l’ensenyança de cinc principis: cortesia, integritat, perseverança, autocontrol i esperit indomable.

Els alumnes berenaran un cop s’acabi l’activitat.

Robòtica

Activitat impartida per una empresa externa (Robòtix Penedès) per aprendre a dissenyar, construir i programar robots. Fomenta el treball en equip i la capacitat creativa de forma lúdica.

Full continguts anuals Robotix

Handbol

Activitat directament relacionada amb el club d’handbol Sant Vicenç. Es farà la 3a. lliga d’handbol escolar “Aitor Ariño” amb altres escoles del municipi, si les condicions ho permeten. Un divendres al mes faran trobada amb altres centres de Sant Vicenç dels Horts.

Programació anual

Atletisme

Una activitat de promoció esportiva i no competitiva amb la què els alumnes treballaran per buscar la satisfacció personal de manera integral. Aquesta activitat i els seus jocs ens permetran iniciar-nos en les diferents modalitats atlètiques i descobrir el món de l'atletisme. Un espai per continuar amb la formació dels alumnes com a persones respectuoses amb companys i entorn, conscients de les seves capacitats i motivats per la pràctica d’esports saludables.

Patinatge

Una activitat de promoció esportiva de lliscaments en superfície regular. Aquesta activitat i els seus jocs ens permetran iniciar-nos en el món del patinatge i les diferents modalitats. Fomenta l’equilibri, la coordinació i altres habilitats motrius mitjançant jocs.

Activitats lúdiques i esportives en anglès

Una activitat nova per aquest curs impartida per un monitor estranger que ens proporcionarà la empresa “COMUNICATE”. Es faran activitats trimestrals que aniran des de jocs tradicionals, teatre, manualitats, experiments,... impartides sempre amb anglès. Aprendran anglès d’una forma molt lúdica.