Activitats Extraescolars 2023-2024

Cada dia, a partir de les 17h, el Col·legi Sant Vicenç posa a la disposició de les famílies un ampli ventall d'activitats extraescolars. Descobreix-les!

Tecnologia ceativa 3D

L'activitat està basada principalment en el "Disseny i Impressió 3D". Aquesta fa de nexe en diferents projectes amb "Robòtica i programació" i "l'Experimentació electrònica". Els objectius principals son:
- Conèixer les bases del disseny 3D, robòtica, programació, l'electrònica lùdica i impressió 3D, amb programari lliure.
- Aprendre a treballar en grup per a arribar a un consens de disseny i resoldre cada situació.
- Conèixer les fases pròpies d'un projecte.

Il·lustració i còmic

A través de la qual es pretén apropar l’alumnat al dibuix i a la il·lustració de còmics. Es treballaran aspectes com l'anatomia, la creació personatges i d’escenaris, les diferents tècniques de dibuix i la perspectiva, entre d’altres.

Fem TIC

Els/les alumnes treballaran l’escriptura mitjançant l’ordinador per tal de millorar i agilitzar aquesta capacitat. Aprendran a crear el seu bloc personal on inclouran imatges, vídeos, enllaços i textos. D’altra banda, coneixeran programes d’edició de vídeo amb els que aprendran a realitzar muntatges audiovisuals. Es treballarà amb l’entorn de Google Chrome, ja que és el que utilitza en horari lectiu. Finalment, s’iniciaran en el gran món de la programació i seran capaços de crear animacions i videojocs

Aeròbic / Dansa

Els/les alumnes faran gimnàstica amb música, tot realitzant jocs rítmics i de coordinació a fi de tonificar els músculs, millorar la capacitat aeròbica i coordinar el ritme i el moviment. També treballaran altres estils de ball, com funky, hip hop, country o batuka.

Iniciació a l'esport

Els/les alumnes realitzaran exercicis esportius, i efectuaran diferents jocs i circuits on es fomentarà el treball en equip o bé per treballar la velocitat, la flexibilitat i especialment la coordinació.

Bàsquet

Mitjançant activitats i exercicis relacionats amb el bàsquet, els/les alumnes aprendran aspectes específics d’aquest esport, sempre prioritzant la part més lúdica i emprant la competitivitat com a vehicle de superació personal.

Futbol sala

Mitjançant l’extraescolar, els/les alumnes adquiriran destreses i habilitats relacionades amb aquest esport. Realitzaran exercicis específics i també podran posar-se a prova en els partits, tot interaccionant constantment amb els seus companys i companyes.

Atletisme

Una activitat de promoció esportiva i no competitiva amb la que l’alumnat s’exercitarà per buscar la satisfacció personal de manera integral. Aquesta activitat amb el seu enfocament lúdic els permetran iniciar-se en les diferents modalitats atlètiques i descobrir el món de l'atletisme. Un espai per continuar amb la formació de l’alumnat com a persones respectuoses amb els companys i l’entorn, tot prenent consciència de les seves capacitats i adquirint la motivació envers la pràctica de l’esport

Multiesport

Els/les alumnes realitzaran exercicis esportius i efectuaran diferents jocs relacionats amb diferents esports, amb un enfocament lúdic. L’activitat els permetrà iniciar-se en diferents modalitats esportives tot practicant les habilitats bàsiques de diferents esports com el bàsquet, l'handbol, l’hoquei, el futbol,...

Patinatge

Una activitat de promoció esportiva de lliscaments en superfície regular. amb la qual l’alumnat s’iniciarà en el món del patinatge i les seves diferents modalitats. Fomenta l’equilibri, la coordinació i altres habilitats motrius mitjançant jocs.

Informació important

· Període d'inscripcions: del 15/9/2023 al 22/9/2023.
·Les activitats es portaran a terme si s’arriba al nombre mínim fixat d’inscripcions i s’establiran llistes d’espera si se supera el màxim. Per a totes les activitats, el nombre mínim d’alumnes inscrits haurà de ser 6 i el nombre màxim serà aquell que es marca en aquest document.
· La baixa d’una activitat s’ha de tramitar abans del dia 25 del mes anterior, a l’adreça electrònica següent: extraescolars@csantvicens.cat
· Excepte les persones responsables de les activitats (coordinadors i monitors), ningú no pot accedir als espais on es realitzen.