• Cuina pròpia. Col·legi Sant Vicenç
  • Servei de menjador. Col·legi Sant Vicenç
  • Servei de menjador. Col·legi Sant Vicenç
  • Servei de menjador. Col·legi Sant Vicenç
  • Menjador. Col·legi Sant Vicenç
  • Menjador amb cuina pròpia. Col·legi Sant Vicenç
De la cuina a la taula!
Vetllem cada dia per un temps de migdia educatiu i saludable

Des del curs 2012-2013 s’ha optat per fer un salt qualitatiu al Servei de Menjador i hem confiat tota la gestió a la Fundació Catalana de l’Esplai que, amb la seva experiència en gestió de cuines in situ i monitoratge, vetlla cada dia per un Temps de Migdia educatiu i saludable.

Atendre correctament les diverses necessitats nutritives dels infants que dinen a l’escola és l’objectiu principal.

Presentem menús rotatius de 8 setmanes partint de la dieta mediterrània i contemplant dietes especials.

Acompanyem els infants en el seu creixement i els dotem d’eines per la seva educació en hàbits per una correcta alimentació, que l’acompanyarà tota la seva vida.

Gestió administrativa del servei de menjador
Compromesos amb l'alimentació sostenible i de qualitat

ALIMENTACIÓ SALUDABLE I SOSTENIBLE

Apostem per una alimentació saludable i de qualitat basada en la dieta mediterrània, garantint en tot moment la higiene, la seguretat alimentària i el respecte per l’entorn. Els aliments s’escullen segons la seva qualitat nutricional, la temporada, la proximitat i la sostenibilitat. Eduquem pels hàbits alimentaris saludables a través del gust i de les nostres receptes i menús. Els nostres equips de nutrició, compres i cuina es coordinen i fan formació contínua per aconseguir aquests objectius.

PROVEÏDORS KM0

Prioritzem els proveïdors de proximitat i Km0. Seleccionem productes frescos de proximitat i temporada i 100% lliures d’organismes modificats genèticament i prioritzem que siguin ecològics. Amb els proveïdors Km0: escurcem la cadena alimentària, reduïm els intermediaris, reactivem l’activitat dels parcs agraris de proximitat, reduïm les emissions de gasos d’efecte hivernacle, disminuïm els riscos sanitaris i contribuïm al desenvolupament del territori. Per la salut dels infants i la del planeta.