S’està construint una nova cuina

Objectius de la Fundació
11 de juliol de 2023
Benvinguda al curs 2023-2024
5 de setembre de 2023
Objectius de la Fundació
11 de juliol de 2023
Benvinguda al curs 2023-2024
5 de setembre de 2023

S’està construint una nova cuina

La Fundació Educativa Esteve Casals (titular del Col·legi Sant Vicenç), conjuntament amb Fundesplai (empresa que gestiona el temps del migdia a la nostra escola), ha estat treballant els darrers dos cursos en el disseny d’una nova cuina i en la distribució dels espais del menjador. Aquesta tasca sorgeix de la demanda de la Comissió de Menjador, de la qual formen part membres de l’AMPA, que demanava una renovació de l’actual cuina per tal que s’ajustés a la necessitat creixent del nombre d’usuaris d’aquest servei, que actualment té una mitjana aproximada de 250 persones al dia.

Al llarg d’aquest mes de juliol s’estan desenvolupant les obres per tal de canviar la ubicació de la cuina i construir-ne una de nova amb el doble de superfície. Aquesta passarà a tenir una àrea d’uns 50 m² i estarà al costat de la zona d’emmagatzematge i refrigeració, d’uns 11 m², amb què es crea un espai de treball continu de més de 60 m².  L’espai de l’actual cuina (25 m²) s’està modificant i s’està construint un vestuari i un lavabo pels treballadors del servei de menjador.

El projecte el durà a terme l’empresa ALCAR, que és especialista en serveis globals d’hostaleria i fred industrial. Les obres es realitzaran durant els mesos de juliol i agost per no afectar l’activitat escolar, i està previst que al setembre el servei de menjador es pugui oferir amb total normalitat.

Esperem que amb aquest nou projecte puguem oferir un millor servei de migdia a tots els vostres fills i filles.

Sergi Sales
President de la Fundació Educativa Esteve Casals