Sopar d’estiu 2019

Participació de 6è a la 31a Mostra de teatre escolar
14 de juny de 2019
V Concurs de fotografia del Col·legi Sant Vicenç
18 de juny de 2019

Sopar d’estiu 2019

El passat dissabte 15 de juny vam celebrar el final del curs 2018-19 amb el tradicional sopar d’estiu. Més de 400 persones vam reunir-nos al pati de l’escola per gaudir d’una agradable nit d’estiu enmig d’un ambient festiu. La novetat d’aquest any fou el sorteig de nombrosos lots regal que diverses empreses, botigues, i pares de l’escola, de manera altruista, ens van fer arribar. Agraïm de manera especial als pares que van aportar la seva col·laboració: Antonio Molero (Antonio Molero Fotògraf), Cecilia Aranda (Cecilia Aranda Logopedia-Neuropsicopedagogia), Erika Millán (perruqueria), Anna Peixó (Els Núvols) i Ariadna Verdaguer (+knet).

La recaptació total del sorteig fou de 668€, que destinarem a invertir en el “Projecte Pati”. Us n’informarem el curs vinent.

Un moment emotiu fou quan vam poder donar les gràcies al Joan Capdevila, president del Patronat i que aquest any deixa el càrrec, per tantes hores de dedicació i de servei altruista a les famílies. Igualment vam poder acomiadar-nos dels pares que aquest any deixen l’AMPA: Julia Galván, Miquel Àngel Olaya i Núria Marín. De bell nou, moltes gràcies a tots: sense la col·laboració dels pares la nostra escola no seria la mateixa.

Un any més, la festa va allargar-se fins a les 3h de la matinada, animada per la música que el nostre DJ César Abad va punxar amb molt d’encert, com és habitual.

Des de l’AMPA aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu a totes les famílies!

Recull fotogràfic

fotos sopar estiu CSV 2019