Sopar d’estiu: festa, música i regals per a tothom!

Celebrem 150 números de la revista Nosaltres
22 de juny de 2018
Avaluació Escola – Carta Compromís – Juny 2018
5 de juliol de 2018

Sopar d’estiu: festa, música i regals per a tothom!

El passat dissabte 9 de juny vam celebrar el sopar d’estiu d’enguany. La convocatòria fou tot un èxit, ja que 439 persones vam reunir-nos al pati de l’escola per gaudir d’una nit d’estiu enmig d’un ambient festiu. La novetat d’aquest any fou el sorteig de nombrosos lots regal que diverses empreses, botigues, i pares de l’escola, de manera altruista, ens van fer arribar. Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els qui vau col·laborar! Agraïm de manera especial a Can Rosell que ens va regalar coques per a tots els comensals, a més a més, d’uns vals que vam repartir en 3 lots. També volem agraïr als pares que van aportar el seu granet de sorra: Antonio Molero (Antonio Molero Fotògraf), Cecilia Aranda (Cecilia Aranda Logopedia-Neuropsicopedagogia), Lidia Bosch (Bella Aurora), Montse Jiménez (Can Rosell), David Mas (Vegetalia), Edel (Zafiro Tours), Paki Roncero (La Brujita Pastelera) i Lencería Muñoz.

La recaptació total del sorteig fou de 1083€, que destinarem a invertir en el “Projecte Pati”. Us n’informarem el curs vinent.

Un any més, la festa va allargar-se fins a les 3h de la matinada, animada per la música que el nostre DJ César Abad va punxar amb molt d’encert, com és habitual.

Des de l’AMPA aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu a totes les famílies!

Recull fotogràfic

Sopa d'estiu 2018