Stranger AMPA

Festa de la Castanyada 2018
19 de novembre de 2018
Els nens de quart vam participar en la Festa de la Castanyada.
20 de novembre de 2018

Stranger AMPA

Segurament has sentit a parlar que a l’escola, s’han vist unes ombres que es passegen pels passadissos, les aules i el pati. Són uns éssers extranys que es fan anomenar AMPA. Però… segur que saps de què va això de l’AMPA?

Amb aquesta misteriosa promoció, l’AMPA del Col·legi Sant Vicenç va celebrar la Trobada de Famílies Stranger AMPA, amb l’objectiu de donar a conèixer d’una manera distesa i propera les tasques que duu a terme cada comissió de l’AMPA a totes les famílies de l’escola.

El dia indicat va ser el passat 14 de novembre a les 19h. Val a dir que tot i les expectatives generades per la promoció, l’èxit de convocatòria fou escàs (20 assistents en total). Això no significa, però, que la Trobada no fos profitosa. Els pares que es van animar a venir van poder conèixer en primera persona als membres de les Comissions de l’AMPA, que van poder explicar què fa cada una de les Comissions.

Els assistents, dividits en grups, van haver de dur a terme un petit joc que consistia en relacionar una sèrie de tasques amb cada una de les Comissions. Aquesta fou l’excusa per després presentar a cada Comissió i explicar a grans trets les seves funcions. També es va incloure una petita explicació del Patronat de la Fundació.

Finalment es va deixar un torn obert perquè cadascú hi pogués dir la seva. En aquest punt es va coincidir per part de tots en dues idees fonamentals:

  1. Les tasques que duu a terme l’AMPA són moltes però en general poc conegudes per les famílies. El Col·legi Sant Vicenç és una escola que pertany als pares i l’AMPA és l’òrgan on aquests poden col·laborar-hi de primera mà.
  2. Cal un relleu generacional perquè molts membres de l’AMPA deixaran l’escola aquest any. En aquest punt es va coincidir també en la necessitat d’animar personalment a les famílies que la seva ajuda és fonamental perquè les nombroses activitats en què l’AMPA participa es puguin continuar duent a terme.

Per ser de l’AMPA no demanem un compromís ni s’exigeix a ningú fer més del que pugui. Som conscients que conciliar la vida laboral i familiar és prou complicat. És per això que la col·laboració amb l’AMPA és a la mesura de cadascú. Segur que pots aportar alguna cosa, tots tenim un talent que podem posar al servei dels altres. Si creus que pots col·laborar, anima’t i escriu-nos a: ampa@csantvicens.catEstarem encantats d’atendre’t.

IMG_6296
Sin título
Diapositiva3
Diapositiva2
Diapositiva1
Diapositiva4
IMG_6305
IMG_6300