Taller de batucada

Els gegants de Sant Vicenç són a l’escola!
11 de febrer de 2022
Relleu Junta de l’AMPA
18 de febrer de 2022
Els gegants de Sant Vicenç són a l’escola!
11 de febrer de 2022
Relleu Junta de l’AMPA
18 de febrer de 2022

Taller de batucada

El dia 9 de febrer els nois i noies de 6è vam fer una activitat nova que consistia a aprendre a tocar el tambor tot seguint uns ritmes. Els de 6è A ho vam fer al matí i els 6è B, a la tarda. El taller va durar una hora i mitja.
El monitor que ens va fer l’activitat es deia Quique; era molt simpàtic, alegre i tocava molt bé el tambor. Portava un tambor africà (djembe) que tocava amb les mans amb molta destresa. El seu tambor tenia diferents tons i era molt gran. Nosaltres vam utilitzar baquetes.
L’activitat va ser al pati. Quan 6è A estava fent el taller, els nens i les nenes d’Educació Infantil ens miraven amb ganes de tocar ells també el tambor.
Per a fer el taller vam utilitzar pots de pintura, reconvertits en tambors, que són els que sempre s’utilitzen a totes les festes de carnaval del nostre col·legi.
Vam començar fent ritmes senzills i, més tard, vam acabar amb ritmes més complicats que sonaven de forma espectacular. Treballar ritmes ens ajuda a millorar la coordinació i és important per als nostres aprenentatges. A més a més, vam fer diferents jocs sobre ritmes, uns de més fàcils i d’altres més complicats. Finalment, fins i tot vam posar nom a alguns ritmes.
Ens ho vam passar molt bé. Tant de bo féssim un taller com aquest cada dia.

Maria O., Karla O., Ferran T., Biel F.