Trobada d’alumnes de CFGS de tècnic infantil de l’institut Gabriela Mistral amb alumnes d’I3 i la TEI.

Record de participació en la rua del poble!
15 de març de 2023
Visita dels bombers de Sant Vicenç dels Horts
1 d'abril de 2023

Trobada d’alumnes de CFGS de tècnic infantil de l’institut Gabriela Mistral amb alumnes d’I3 i la TEI.

A finals de febrer, vàrem tenir el gust de comptar amb uns convidats molt especials a la nostra escola, concretament a Educació Infantil: un grup d’uns 30 alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil de l’Institut Gabriela Mistral que van venir acompanyats per la Thais Cabanillas, la seva professora i també mare de dos alumnes del nostre centre.

La Thais -tutora del grup- ens va fer la proposta al primer trimestre i vàrem acceptar encantats, ja que aquesta experiència ja l’havíem dut a terme per primera vegada el curs 18-19, i, arran de la pandèmia, es va haver de deixar de fer. Aquest any, doncs,  era el moment de reprendre-la. 

Els joves convidats van tenir l’oportunitat de passar un matí acompanyats dels infants d’I3B -la classe dels dinosaures- a la sala de psicomotricitat. Allà gaudiren d’una sessió d’experimentació amb papers. Van ser observadors i participants actius en aquesta activitat, i van jugar amb els infants durant el joc lliure. Quan va acabar la sessió, van poder explicar la seva experiència a la resta de companys/es.  

Més tard, van poder visitar les aules d’I3 de l’escola i fins i tot entrevistar la Pepi Evangelista (TEI de l’escola).

Valorem molt positivament aquesta experiència tan enriquidora que ens fa créixer a tots i que permet el treball en xarxa entre les escoles de la nostra població.