Un any més, èxit de la comparsa de l’AMPA a la rua de Carnestoltes!

Carnaval 2024
15 de febrer de 2024
Una exitosa XIII Setmana Literària
12 d'abril de 2024
Carnaval 2024
15 de febrer de 2024
Una exitosa XIII Setmana Literària
12 d'abril de 2024

Un any més, èxit de la comparsa de l’AMPA a la rua de Carnestoltes!

L’any 2024 no podia ser menys: de nou, la comparsa de l’AMPA del Col·legi Sant Vicenç ha resultat ser un èxit. Per la seva nombrosa participació (més de 260 persones), però sobretot per l’ambient festiu que van poder viure les famílies de l’escola aquest passat diumenge 11 de febrer.

El tradicional joc de taula ‘Quién es quien?’ va ser la temàtica escollida aquest any. Personatges de tota mena i de totes les edats van agrupar-se formant una veritable comparsa: pirates, artistes de circ, personatges Manga… cadascú caracteritzat a la seva manera, amb els colors blau i vermell i emmarcats com els personatges del joc.

L’organització va premiar la nostra comparsa amb uns quants lots de productes, el reconeixement un any més a la comparsa més nombrosa del poble.

Un cop acabada la rua, els participants van continuar gaudint de la jornada amb una paella popular al pati de l’escola.

Volem felicitar la comissió de Carnestoltes de l’AMPA per la seva feina incansable i l’organització impecable. És un treball de molts mesos de planificació, organització, comandes de material, elaboració de disfresses… Cal reconèixer aquesta tasca desinteressada, amb la única voluntat de fer que les famílies disfrutin i gaudeixin d’un dia plegats. Moltes gràcies per la vostra feina i enhorabona!

Àlbum fotogràfic